Kontaveit asub Wimbledoni eel koos karjääri edukaima kaaslasega heitlusse

Silver Tabo
, reporter
Copy
Anett Kontaveit (vasakul) ja Daria Kasatkina.
Anett Kontaveit (vasakul) ja Daria Kasatkina. Foto: AFP7 / ZUMAPRESS.com

Eesti esireket Anett Kontaveit osaleb enne aasta kolmandat suure slämmi turniiri ehk Wimbledoni tenniseturniiri Eastbourne'is peetaval muruturniiril lisaks naisüksikmängule ka paarismängus.

Eestlanna kaaslaseks on venelanna Daria Kasatkina, kellega jõuti mai lõpus Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel koguni kolmandasse ringi ehk 16 parema sekka. Mõlema tennisisti jaoks tähistab kõnealune tulemus karjääri parimat saavutust paarismängus mõnel suure slämmi turniiril.

Eastbourne'i turniiri avaringis lähevad Kontaveit ja Kasatkina vastamisi kogenud USA–Venemaa paariga Raguel Atawo/Vera Zvonareva. Kui 36-aastane ameeriklanna on võitnud senise karjääri jooksul paarismängus 18 WTA tiitlit ning jõudnud kaks korda (2015, 2016) Wimbledonis poolfinaali, siis 34-aastasel venelannal on lisaks üheksale WTA tiitlile ette näidata ka kaks suure slämmi võitu – 2006. aastal USA lahtistel ja 2012. aastal Austraalia lahtistel.

Kontaveit/Kasatkina ning Atawo/Zvonareva kohtuvad Eastbourne'is ilmselt homme, kuid täpsem ajakava on veel selgumisel.

23-aastane eestlanna alustas Eastbourne'i turniiri raske võiduga, kui alistas täna naisüksikmängus pärast kaotatud avasetti tulemusega 3:6, 6:4, 6:2 Suurbritannia esindaja Harriet Darti (WTA 157.).

Käimasoleva hooaja kolmas suure slämmi turniir ehk Wimbledoni tenniseturniir on kavas 1.–14. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles