Eesti iluvõimlemise naiskond tegi tubli soorituse

Postimees Sport
Copy
Eesti iluvõimlemise naiskond Euroopa mängudel Minskis.
Eesti iluvõimlemise naiskond Euroopa mängudel Minskis. Foto: Eesti Võimlemisliit

Euroopa mängudel Minskis sai Eesti iluvõimlemise naiskond mitmevõistluse kokkuvõttes seitsmenda koha.

Viie palli kavas 24,3 punktiga viienda koha ning kolme rõnga ja nelja kurikaga kavas kaheksanda koha 20,45 punktiga saavutanud Eesti naiskond, sai kokkuvõttes seitsmenda koha 44,75 punktiga.

Eesti naiskond võistles koosseisus Laurabell Kabrits (VK Piruett, Tallinna Spordikool), Vasilina Kuksova (Narva Paemurru spordikool), Arina Okamantšuk (Sillamäe Kalev), Carmely Reiska (SK Nord, Tallinna Spordikool) ja Lero Teino (VK Excite Dance/ Irina Kikkase osakond). Neidude treener on Natalja Bestšastnaja.

Eesti iluvõimlemise naiskond Minskis Euroopa mängude avatseremoonial.
Eesti iluvõimlemise naiskond Minskis Euroopa mängude avatseremoonial. Foto: Eesti Võimlemisliit

«Pallikava soorituse ja viienda kohaga olen väga rahul, eriti arvestades asjaolu, et Eestit edastanud naiskonnad on varem võitnud olümpiamedaleid,» lausus treener Bestšastnaja.

«Teise kava vead olid ootamatud ja kahjuks kaotasime mitu punkti,» sõnas ta.

«Siit kaasavõetav kogemus on ainulaadne, kuna võistlemine kontinendi parimatega on alati pingeline,» tõdes Bestšastnaja.

Kevadhooajal kõrget taset näidanud naiskond läheb nüüd lühikesele suvepuhkusele, et siis ajastada vormi juba septembrikuus Bakuus toimuvaks MM-iks, kus on võimalik teenid välja olümpiakoht.

Euroopa mängude mitmevõistluse kuldmedali jättis koju Valgevene naiskond 52,6 punktiga, teiseks jäi Bulgaaria 52,55 ja kolmandaks Venemaa 51,7 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles