Jaanipäeval andsid politseile tööd purjus juhid ja kaklused koduseinte vahel

Tartu Postimees
Copy
Jaanituli.
Jaanituli. Foto: Kasper Mäe / Virumaa Teataja

Möödunud nädalavahetus ja ka jaanipäeva pidustused möödusid politsei jaoks üsna rahulikus tempos. Raskeid kuritegusid Tartu- ega Jõgevamaal toime ei pandud. 

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Helmer Hallik ütles, et hoolimata ilusast ilmast möödusid jaanipidustused ilma olulisemate sündmusteta. Ta lisas, et kui veel laupäeval vastu pühapäeva olid mõned liiklusõnnetused, siis eile vastu tänast neid ei esinenud.

Eilsel puhumisaktsioonil, kus kontrolliti 2500 autojuhti, tabas politsei 16 purjus roolikeerajat. Ka täna on Lõuna prefektuuri korrakaitsjad lisajõududega väljas, et eemaldada liiklusest purjus juhid.

Hallik ütles, et tööd andsid politseile koduvägivalla juhtumid, kus alkoholijoobes inimesed sõnadega probleemide lahendada ei osanud ning rusikad appi võtsid. «Juhtumeid, kus politseisse helistas hirmunud laps, oli kolm.» Ta lisas, et ühel juhul oldi vägivaldne ka lapse vastu. 

Lisaks sai politsei eile väljakutse Tartusse Sõpruse sillale, kust mees hüppas alla Emajõkke. Mees ujus omal jõul välja ning politseil teda tabada ei õnnestunud. «Ujumiseks on ette nähtud kindlad kohad ning purjus olekus seda teha ei tohi,» ütles Hallik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles