Bradley Cooper ja Lady Gaga võivad esineda koos Glastonbury festivalil (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Bradley Cooper ja Lady Gaga 24. veebruaril 2019 Oscari-galal
Bradley Cooper ja Lady Gaga 24. veebruaril 2019 Oscari-galal Foto: Chris Pizzello / AP/Scanpix

Kinnitamata andmetel võivad sel aastal Briti kuulsal Glastonbury muusikafestivalil astuda üles ka Hollywoodi staar Bradley Cooper ja lauljanna Lady Gaga.

Šoti tele- ja raadiosaatejuht, 45-aastane Edith Bowman tegi 44-aastase Cooperiga podcast'i, milles oli juttu ka nimetatud muusikafestivalist, teatab msn.com. 

Bowmani andmetel on nii Cooper kui Lady Gaga andnud nõusoleku festivalil esineda ning tegemist on eksklusiivse lühikontserdiga. Cooperi ja Lady Gaga esindajad ei ole staaride ülesatumist siiski kinnitanud. 

«Bradley rääkis minu podcast'is filmist «A Star Is Born». Küsisin, et kas tema ja Lady Gaga mõnel kontserdil üles astuvad. Siis ilmnes, et tõenäoliselt Glastonbury festivalil Park Stage'i laval,» teatas Bowman.

Glastonbury muusikafestival leiab aset Worthy Farmis 26. – 30. juunini.

Seal näeb esinemas ka ansambleid The Killers, The Cure ja Stoemzy ning laululegende Janet Jacksonit ja Kyle Minogue’i ning paljusid teisi.

Cooper ja Lady Gaga tegid koos muusikafilmis «A Star Is Born», mis kandideeris Oscarile. Lady Gaga sai originaallaulu Oscari pala eest «Shallow».

Lady Gaga ja Cooperi Oscari-gala sensuaalne etteaste tõi spekulatsioonid, kas neil kahel on suhe. Nüüdseks on mõlemad oma endistest partneritest lahku läinud ja suhtekõlakad jätkuvad.

Lady Gaga läks oma kallimast Christian Carinost lahku selle aasta alguses ja Cooper oma elukaaslasest, modell Irina Shaykist paar nädalat tagasi.

Bradley Cooper koos elukaaslase Irina Shayki ja tütre Lea De Seine Shayk Cooperiga
Bradley Cooper koos elukaaslase Irina Shayki ja tütre Lea De Seine Shayk Cooperiga Foto: Scanpix / Fernando Allende/Broadimage

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles