Kuus parimat hommikusöögikohta Tallinnas

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: Amps

Muuda oma päeva kõige olulisem eine tõeliseks elamuseks ning naudi Tallinna hubastes kohvikutes rikkalikku ja tervislikku hommikusööki.

So Brooklyn

So Brooklyn on oivaline söögikoht otse Tallinna südames Balti jaama turul. Erinevalt paljudest teistest hommikusööki pakkuvatest kohvikutest saab So Brooklynis päeva kõige tähtsamat einet nautida kella üheksast hommikul kuni seitsmeni õhtul. Menüüs keskendutakse tervislikkusele ja imelistele maitsetele – klientidele pakutakse ahjuomlette, Ameerikas populaarseid mitmesuguste täidistega bageleid, salateid, smuutikausse ja putru.

Vaata lähemalt: www.brooklyn.ee

Foto: SO Brooklyn

Vegan Inspiratsioon

Kohvik Vegan Inspiratsioon asub Tallinna vanalinnas Laia ja Pagari tänava nurgal ning meelitab mõnusa ja rikkaliku hommikusöögivalikuga. Menüüst leiab nii putrusid, smuutikausse kui ka tofust «munaputru». Populaarseimad hommikused kosutused on «kikerherneomlett» ja eriti vaimustava variandina pakutakse hommikust valikut kahele, millest leiab ka traditsioonilise Inglise hommikusöögi parimaid palasid. Suvel on võimalik nautida hommikusööki ka kohviku terrassil värskes õhus.

Vaata lähemalt: www.veganinspiratsioon.ee

Foto: VeganInspiratsioon

Rukis

Vanalinnas asuv hubane kohvik/pagarikoda Rukis pakub maitsvat ja rikkalikku hommikusööki terve päeva jooksul. Rukis avab uksed juba kell 8 ning kliendid saavad nautida värskeid kooke, suurepärast kohvi ja maitsvat à la carte menüüd nii päikselisel õueterrassil kui ka kohvikus sees.

Vaata lähemalt: www.rukis.ee

Foto: rukis

Juustukuningad

Juustukuningate juustukohvikus otsustad sina, millal on hommik, sest hommikusöögimenüü kehtib kogu lahtioleku aja. Klientide lemmikuteks on kujunenud omlett kolme juustuga, või-croissant Brie juustu ja moosiga ning Juustukuningate kolm härjasilma. Kohvikule kohaselt saab valida maitsvat kohvi ja rikkalikku mõnusalt juustust toitu.  

Põhimenüüst on kõige enam klientide kiitust nautinud salat grillitud kitsepiimajuustu ja peediga, soe võileib Cheddari juustuga, trühvlijuustupasta, juustufondüü, juustusupp ja küpsetatud Brie pirniga.

Juustukohvik asub Tallinnas Nautica keskuses, sadama D-terminali poolse sissekäigu juures ja on avatud iga päev kell 9-20. Põika sööma!

Vaata lähemalt: www.juustukuningad.ee/2018/07/juustukohviku-menuu-2/

Foto: Juustukuningad

Café Lyon

Café Lyoni pagarikojas valmivad parimate prantsuse retseptide järgi traditsioonilises pagariahjus ehtsa võiga croissant`id, soolased ja magusad pirukad, baguette´id ning ekleerid, mida saab Meistri ja Viimsi Lyonis hommikusöögiks nautida juba alates kella 8st.  

Rikkalikust hommikusöögimenüüst leiab traditsioonilisi munaroogi – täidetud omlette, härjasilmi, Benedicti mune, aga ka valiku võileibu, putru ja kreppe. Tervisesõpru ootavad Lyoni hea tuju smuutid, mis on tehtud värskelt pressitud mahlast, puu- ja köögiviljadest ning sobivad ka laktoosi- ja gluteenitalumatusega külalistele.

Vaata lähemalt: www.cafelyon.ee/menu/hommikusook/

Foto: Café Lyon

Amps

Amps pöörab hommikusöökide puhul erilist tähelepanu tervislikkusele ning seepärast leiavad kliendid menüüst maitsvaid toite täpse toitumisalase teabega. Valikus on mitmesugused soojad road, kiired vahepalad, värsked mahlad ja smuutid. Kõikides Ampsu kohvikutes pakutakse hommikusöögi kõrvale tasuta kohvi.

Vaata lähemalt: www.amps.ee

Foto: Amps
Copy
Tagasi üles