Egiptuse koondis saatis ahistamissüüdistustega kimpu sattunud mängija koju

Christopher Krutto
Copy
Amr Warda
Amr Warda Foto: BackpagePix / Sports Inc/PA Images

Egiptuse jalgpalliliit andis täna teada, et on kõrvaldanud poolkaitsja Amr Warda Aafrika rahvuste karikal mängivast koosseisust, sest tema vastu on esitatud tõsised ahistamissüüdistused.

«Amr Warda on koondise juhtide otsusega koosseisust kõrvaldatud, et tagada meeskonna distsipliin ja keskendumine,» kirjutas jalgpalliliit oma kodulehel.

Seksuaalse ahistamise süüdistused ilmusid avalikkuse ette sellel nädalal läbi sotsiaalmeedia. Mitmed naised postitasid kuvatõmmiseid ja jagasid tunnistusi Warda ebatsensuurse käitumise kohta.

Koondisest eemaldamise otsus tuli vaid loetud tunnid peale sotsiaalmeedias ilmunud klippi, kus jalgpallur ennast ühele naisele paljana demonstreerib. Siiski ei ole veel tehtud kindlaks, kas videos on tõesti egiptlane ise või keegi teine.

«Ta on kindlasti koosseisust väljas. Me peame tänasele mängule keskenduma,» rääkis Egiptuse peatreener Ihab Leheita uudisteagentuurile AFP, kuid rohkem detaile ei avaldanud.

Egiptus võõrustab see aasta Aafrika rahvuste karikat ning kohtub täna õhtul grupifaasis Kongo DVga. Turniiri avamängus alistasti Zimbabwe 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles