Latvala: peame juurde panema, sest Hyundail on MM-tiitli osas tõsi taga

Postimees Sport
Copy
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: EIBNER/Alexander Neis / imago/Eibner

Hyundai WRC rallitiim teatas sellel nädalal, et augusti algul toimuval Soome MM-etapil istub nende kolmanda auto roolis iirlane Craig Breen. 

Hyundai otsus oli eelkõige kibedaks uudiseks soomlastele, kes spekuleerisid laialdaselt, et kolmandasse autosse istub nende rallipiloot Jari Huttunen.

Kuna Thierry Neuville`i osalemine oli juba varasemalt kindel, jäi kahe ülejäänud auto koht Andreas Mikkelseni, Dani Sordo ja Sebastien Loeb'i jagada. Viimased kaks meest polnud aga Soomes kihutamisest kuigi huvitatud ning meeskonna boss Andrea Adamo  andis kolmanda koha Breenile.

Toyota sõitja Jari-Matti Latvala oli Breeni uudist kuuldes tõsiselt üllatunud. «Ta on Soomes alati hästi sõitnud, kuid sellegipoolest oli see üllatus. Breen on sel hooajal juba viies erinev sõitja, kes MM-etapil Hyundai rooli istub. Tundub, et nad panustavad MM-tiitli võitmisesse täiega. Ka meie peame juurde panema, sest neil on tõsi taga,» ütles Latvala Soome ralliportaalile Rallit.fi.

Kuus etappi enne hooaja lõppu on Korea rallitiimil kindel esikoht, lähim reaalne jälitaja on Toyota, kes jääb neist 44 punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles