Paide noored kipuvad astuma naaberlinna gümnaasiumi

Copy
Paide gümnaasium alustas õppetööd möödunud aasta 1. septembril Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppekohas. Millal kool Posti tänavas oma majja pääseb, pole veel teada, sest ehitustööd seisavad alles ees.
Paide gümnaasium alustas õppetööd möödunud aasta 1. septembril Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppekohas. Millal kool Posti tänavas oma majja pääseb, pole veel teada, sest ehitustööd seisavad alles ees. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Gümnaasiumidesse astumise aeg hakkab lõpule jõudma ja koolidel on selginemas pilt, kui palju noori sügisel klassidest leiab. Tänavu on Paide noored ilmutanud poole suuremat huvi Türi ühisgümnaasiumi vastu, kuid ka Paide gümnaasiumil pole põhjust õpilaste puuduse üle kurta.

Paide gümnaasiumi õppejuht Annika Orula ütles, et sisseastumiskatsete kõik järgud läbis 84 noort. Nende hulgast sai katsete põhjal jaatava vastuse 60, kellest 48 on kooli kutse vastu võtnud. «Aga see ei tähenda, et nad kõik meile muidugi tulevad, samas ei tähenda ka seda, et see, kes pole veel kutset vastu võtnud, meile ei tuleks,» selgitas ta.

Aega otsustada on ka järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles