Galerii: Nolani oma loomelinnak - «Teneti» võteteks pandi kokku treilerilinnak

Elu24
Copy

Christopher Nolan jätkas täna oma filmi «Tenet» võtetega, tehes seda Pärnu maanteel, mis oli osaliselt liiklejatele suletud.

Seal piirkonnas on tänavalõik suletud juba täna hommikust, kust vabatahtlikud liiklejaid mujale suunavad.

Lisaks sellele on teada, et täna peaksid toimuma ka kopteri filmimise võtted.

Tegemist on režissöör Christopher Nolani uue filmi «Tenet» võtetega. Suletud on Pärnu maantee lõik Vabaduse väljaku ja Tondi tänava alguse vahel. Liikluspiirangud kehtivad kahel päeval, 29. juunil alates kella ühest öösel kuni 30. juuni südaööni.

Operatiivsõidukite läbipääs peab olema tagatud. Ühissõidukite liiklus jätkub kogu sulgemisperioodi jooksul, võimalik on ühistranspordiliikluse ajutine peatamine maksimaalselt 15 minutiks korraga.

Liiklus Pärnu maantee, Liivalaia ja Suur-Ameerika tänavate ristmikul jätkub, kuid võimalik on liikluse ajutine sulgemine maksimaalselt kuni viieks minutiks korraga.

Pärnu maanteel säilib sel perioodil jalakäijate liiklus, kuid jalakäijate ohutuse ja lennuliikluse huvides on võimalik peatada filmivõtete või ülelennu ajaks liiklus kuni 15 minutiks. 

Muuhulgas peab olema tagatud külaliste ligipääs Pärnu maantee 67 asuvasse perekonnaseisuametisse, ligipääsu ei tohi peatada kauemaks kui viieks minutiks.

Pärnu maanteel peab saama kasutada ühte sõidurada öistel kellaaegadel, mil võtteid ei toimu: 29. juunil kella 1.00–6.00 ja 23.00–00.00 ning 30. juunil kuni hommikul kella kuueni ning õhtul 23.00–00.00.

Liiklus jätkub neil päevil ka Tehnika, Koidu ja Vana-Lõuna tänavatel, kuid ka seal võib esineda ajutisi liikluse peatamisi kuni viieks minutiks korraga.

Võtete perioodiks on lubatud sulgeda väljasõidud Sakala, Süda, Roosikrantsi, Hariduse, Tõnismäe ja Tatari tänavatelt Pärnu maanteele (erandiga perekonnaseisuametisse minejaile).

Samuti suletakse väljasõidud Pärnu maanteele Luha ja Vineeri tänavatelt, Diakonissi pargi väljasõidu tee, samuti Paide, Magdaleena ja Rapla tänava väljasõit Pärnu maanteele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles