Manchester Unitedi asepresident: tahame see suvi veel uusi mängijaid

Christopher Krutto
Copy
Manchester Unitedi asepresident Ed Woodward.
Manchester Unitedi asepresident Ed Woodward. Foto: JASON CAIRNDUFF / Action Images via Reuters

Manchester Unitedi asepresident Ed Woodward andis teada, et klubi plaanib osta veel huvitavaid mängijaid see suvi, kes sobiks klubi pikaaegse plaaniga.

Natuke enne Aaron Wan-Bissaka Manchester Unitediga liitumise avaldamist saatis Woodward klubi töötajatele kirja, kus kinnitas, et klubi teeb väga aktiivset tööd üleminekute osas.

«Kuigi üleminekuperioodi iseloomustavad pidev spelukatsioon ja erinevad jutud, mis ei pruugi olla tõesed, võin teile kinnitada, et meie üleminekutiim teeb koos peatreeneri Ole Gunnar Solskjaeriga tööd, et tuua klubisse huvitavaid mängijaid, kes sobivad meie pikaajalise plaaniga,» kirjutas asepresident oma saadetud kirjas.

Solskjaer on võtnud sihiks osta nooremaid mängijaid, keda on võimalik arendada ning seetõttu on klubiga juba liitunud 21-aastase Daniel James Swanseast ja samuti 21-aastane Wan-Bissaka Crystal Palace'ist.

Woodwardi sõnul iseloomustavad need mängijad Solskjaeri jalgpallifilosoofiat.

«Pärast Daniel Jamesi ostu võin a nüüd kinnitada, et meiega liitub põnev noor kaitsja Aaron Wan-Bissaka Crystal Palace'ist,» lisas asepresident.

«Aaron sobib Ole filosoofiaga suurepäraselt ning samuti tema plaanidega meeskonna jaoks.»

Inglismaa U21 koondise paremkaitsja sõlmis Manchesteri klubiga viieaastase lepingu, mida on võimalik poolte soovil aasta võrra pikendada ning hakkab palka saama ubes 80 000 naela. Temast sai Manchester Unitedi läbi aegade viies kõige kallim üleminek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles