Pildid ja video: Robert Pattinson Tallinnas «Teneti» võtetel

Elu24
Copy

Kuigi Christopher Nolani suurfilmi «Tenet» võtteid ümbritseb saladusloor, on paratamatu, et «Videviku» staari Robert Pattinsoni Tallinnas viibimist ei saa uudishimulike silmapaaride eest lõputult varjata. Vaata pilte meie galeriist!

Näiteks on internetis liikvele läinud video, kus on näha Pattinsoni võtetel jalutamas.

Mobiiltelefoniga filmitud ja Instagrami postitatud videos on näha, kuidas maailmakuulus filmistaar Tallinnas Pärnu maanteel võtteplatsil jalutab, režissöör Christopher Nolaniga paar sõna vahetab ning autosse istub. Mõni sekund varem väljub autost Pattinsoni dublant, kes on täpselt samamoodi riides.

Vaata videot!

Nagu selgub, ei ole ülisalajast võtteplatsi õnnestunud varjata ka Pärnu maantee elanike eest, kellest paljud on tuntud filmitähed pildile püüdnud.

Vaata fotosid!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Schibler (@irinaschibler) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob & Suki (@robandsuki) on

Robert Pattinsoni kõrval on piltidel Denzel Washingtoni poeg, John David Washington. Tõusvat tähte Washingtoni teatakse filmist «BlacKkKlansman: Must mees klannis».

Filmivõtetega seoses on suletud Pärnu maantee lõik Vabaduse väljaku ja Tondi tänava alguse vahel. Liikluspiirangud kehtivad kahel päeval, 29. juunil alates kella ühest öösel kuni 30. juuni südaööni. Vaata, mis võtetel eile toimus, SIIT!

«Videviku» ja «Harry Potteri» filmidest tuule tiibadesse saanud Pattinsoni võttegraafik on sel suvel Nolani filmi tõttu sedavõrd tihe, et mehel tekkis graafikukonflikt ning nõutud näitlejal tuli üles ütelda roll režissöör Joanna Hoggi romantilise suhtedraama «Suveniir» («The Souvenir») järjefilmis, kirjutas Apollo kinoportaal.

Pattinson saabus Tallinna kaks nädalat tagasi, 16. juunil ning õhtustas vanalinna restoranis Leib.

Rahvusvahelisel spioonilool põhinevas filmis «Tenet» löövad veel kaasa näitlejad John David Washington, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, lisaks Michael Caine ja Kenneth Branagh. Nolan koos osade näitlejate ja võttemeeskonnaga saabus Tallinna 11. juunil.

Filmivõtted, mis samal päeval Tallinna linnahalli juures pihta hakkasid, toimuvad suvekuudel erinevates Tallinna piirkondades. Hollywoodi filmis osaleb taustanäitlejana tuhandeid eestimaalasi.

Lisaks Eestile filmitakse linateos veel kuues riigis. Christopher Nolani film esilinastub 17. juulil 2020.

Christopher Nolan on Hollywoodi üks hinnatumaid lavastajaid, kes on teinud suurteosed «Dunkirk», «Tähtedevaheline» («Interstellar»), «Algus» («Inception») ja «Batmani» triloogia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles