Suhteekspert õpetab: 5 asja, mille pead kohe järele jätma, kui tahad mehe ära võluda

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Oled sa kunagi mõelnud, miks sul meestega üldse ei vea? Tundub sulle ehk, et ei pööra atraktiivsed mehed sulle tähelepanu või siis on arusaamatu, miks ei jõua sa kunagi kaugemale paarist kohtingust. Asi pole selles, et sind on tabanud halb õnn, asi on tõenäolisemalt hoopis su enda käitumises.

Kohtinguekspert Matthew Hussey kinnitab, et mehed tahavad suhtele pühenduda ning jätkub neil silmi ka sinu jaoks. «Tõenäoliselt hoiab sind tagasi hoopis mõni nendest tavalistest «veetluse pimenurkadest»,» ütleb ta.

Nendeks pimenurkadeks on käitumine või iseloomujooned, mis ajavad eemale ka sinust huvitatud mehe. «Sa võid arvata, et teatud asjad, mida sa teed, on võluvad ja armsad, kuid tegelikult diskvalifitseerid sa end juba esimesel kohtingul,» hoiatab Hussey. Ta heidabki valgust neile käitumismustritele, mis meid tegelikult ei teeni ning teatab ka hea uudise: neist loobudes oleme me kergendanud ning tunneme end edaspidi oma nahas palju mugavamalt.

  1. Sa kiusad teda liiga palju. Kiusamisega tuleb järgida väga peent piiri. «Sa peaksid alati tegema seda nii, et ta teab, milles nali on, mitte ei mõnita teda ega pane teda end halvasti tundma,» ütleb Hussey. Hea kiusamisega käib kaasas natuke armast ninakust, hea annus huumorit, mis teid mõlemaid naerma ajab ja eriti hea, kui see on justkui pall, mida omavahel edasi-tagasi hüpitate, ilma et asi läheks isiklikuks või võistluslikuks.
     
  2. Sulle on väga raske ligi pääseda. Meestele meeldivad väljakutsed, kuid enamik mehi ei jää sind igaveseks taga ajama, eriti kui sa vahel ei vasta ta sõnumitele või mängid muid mänge, et näha, kas ta ajab sind veelgi enam taga. «Ta näeb palju parema meelega, et sul on standardid käitumisele, mida sa aktsepteerid, kuid kui ta näeb, et sa raiskad ta aega või mängid temaga, siis enesekindel mees leiab peagi selle tähelepanunäljas käitumise tüütu olevat ja kaotab su vastu huvi.»
     
  3. Sa oled «iseloomukameeleon». Sa lihtsalt püüad liiga palju – on naisi, kes näevad kohutavalt vaeva, et jätta endast kena ja meeldiva mulje, kuid nii ei saa tekkida loomulik seksuaalne pinge, mis tõeliselt huvi tekitaks. Kui sa oled lihtsalt kena, siis sellest ei piisa – sa pead suutma ka silmsidet luua, füüsiliselt puudutada, olema soe ja oskama flirtida. «See tähendab väikeste riskide võtmist – vaata teda sekund liiga kaua, katsu õrnalt ta kätt, kui ta teeb nalja, tee flirtiv kompliment,» õpetab Hussey, kes veab veebilehte How To Get The Guy. «Enamik naisi keskendub vaid kahele asjale: sideme loomisele või ainult füüsilisele tõmbele. Kui sa aga need kaks asja omavahel segad, ei suuda ükski mees sulle vastu panna.»
     
  4. Sa püüad kasutada armukadedust, et sa talle meeldiks. Ainult kõige hullemaid mehi tõmbab ligi armukadedus. Kõrge väärtusega naine mõistab, et ta ongi väärtuslik ja hinnaline – tal on suurepärased sõbrad, elu täiustavad kired, töö, mida ta armastab... Tal pole vaja meest, kes teda päästaks ja see on just asi, mis teeb ta ihaldusväärseks. «Tal pole vaja teeselda, et on ihaldatud, rääkides erinevatest meestest, kes talle külge löövad,» selgitab Hussey. «Kui sa mängid armukadedusmänge, leiad peagi mängukaaslase, kes just sinna rolli ka sobib.»
     
  5. Sa unustad talle komplimente teha. Legendi kohaselt tahavad naised, et neid komplimentidega üle külvataks, kuid seda vajavad ka mehed. Sa ei pea talle ütlema midagi nüansivaest (näiteks «Küll sa oled kuum»), aga sa võid välja tuua need pisiasjad, mis tema juures sulle muljet avaldavad. «Lihtsalt midagi väikest, mis ütleb talle, et sa oled uudishimulik ja huvitatud, kuid ta saab täistähelepanu nimel jätkuvalt ise vaeva näha,» ütleb Hussey. Enesekindlatele meestele meeldib olla nende naiste lähedal, kes paneb neid end hästi tundma. «Nii et senikaua, kuni sa teed talle siiraid komplimente, kuna ta tõesti avaldab sulle muljet, siis ei jäta sa endast liiga klammerduvat muljet,» märgib Hussey.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles