Haigla ei asu parklakohti niipea ümber joonima

Sirle Matt
, reporter
Copy
Märtsis tehtud eksperiment näitas, et haigla parkimiskohtade laius jääb praegustele normidele mõne­kümne sentimeet­riga ­alla.
Märtsis tehtud eksperiment näitas, et haigla parkimiskohtade laius jääb praegustele normidele mõne­kümne sentimeet­riga ­alla. Foto: Mailiis Ollino

Tänavu märtsis tuvastas kohus ühte Pärnu haigla parklas juhtunud mõlkimist vaagides, et sealsete parkimiskohtade suurus ei vasta heale ehitustavale ega Eesti standardile. Haigla lubas seepeale, et suvel on plaanis vanadele normidele vastavad parkimiskohad laiemaks joonida, ent praeguseks töödeni jõutud ei ole.

Pärnu haigla juhatuse esimehe Urmas Sule sõnutsi hakatakse uut parkimiskorraldust alles projekteerima. Tema väitel ei ole küsimus üksnes joonte tõmbamises, sest parkla on ehitatud detailplaneeringu järgi. “Detailplaneeringu muudatuseta ei saa parkimis­kohtade arvu muuta,” põhjendas ta.

Praegu lahendab haigla juhatuse esimehe jutu järgi korraga kolme parkimisega seotud probleemi. Üks neist on parkla ümberehitamine olukorras, kus ühtepidi soovitakse, et parkimiskohti juurde tuleks, ja teistpidi oleks parkimiskohad laiemad, mis on Sule rõhutusel vastandlikud soovid. “Selle projektiga alustame,” teatas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles