HC Tallinna käsipalliklubil on uueks hooajaks suured plaanid

Postimees Sport
Copy
HC Tallinn.
HC Tallinn. Foto: Arvo Meeks / LEPM

HC Tallinna meeste käsipalli esindusmeeskond alustas esmaspäeval, 1. juulil hooajaks ettevalmistust. Esimeste nädalate eesmärk on keskenduda üldkehalisele tegevusele, et valmistada meeste kehad järk-järgult ette juuli lõpus algavateks intensiivsemateks pallitreeninguteks ning vähendada võimalike vigastuste riski.

Ajaloo kolmandale hooajale vastu minev HC Tallinn osaleb algaval hooajal Eesti meeste meistriliigas, Eesti karikavõistlustel, Balti liigas ning ka Challenge Cup nimelises eurosarjas. Augustis alustab meeskond kontrollmängudega ning septembris algavad ametlikud mängud erinevates sarjades.

«Eelmisel hooajal näitasime juba päris head minekut – Eesti karikavõistluste esikoht, meistriliiga hõbe ning ilusad kodumängud nii kodu kui Balti liigas näitasid, et oleme õigel teel. Mängijad ja taustajõudud on kaks hooaega kõva vaeva näinud. Eelmine hooaeg toimus juba teatud mõttes mängijate avanemine, mis realiseerus ka tulemuseks. Sel hooajal jätkame mängijate arendamist nii füüsiliselt, vaimselt kui ka veel detailsemalt palliplatsil. Ilmselgelt on meil ambitsiooni iga päev paremaks saada ning arengut jätkata. Sihid ja standardid on klubis väga kõrged, nii et ei imestaks, kui võistkonna alustamise pressikonverentsil 2017. aasta kevadel välja öeldud Eesti meeste meistritiitel aastal 2020 pealinna tuleks», rääkis tegevjuht Risto Lepp.

Eelmise hooaja põhituumik on meeskonnas jätkamas ning lähiajal saab koosseis lõplikult paika. Meeskonna taustajõududena on jätkamas ka kõik eelmisel hooajal seotud isikud, kuid täpsed rollid selguvad lähiajal. Juuli esimestel nädalatel viib üldkehalise ettevalmistuse treeninguid läbi üldkehalise ettevalmistuse treener Jürgen Soo (25). Eelmisel hooajal oli meeskonna peatreener Jüri Lepp (60), väravavahtide treener Martin Lillepea (39), treener/tegevjuht Risto Lepp (36) ning partnerpakkumiste juht Ergo Rohi (25).

«Sel hooajal tõstame treeningkoormusi, kuna meestel on juba kahest hooajast tugev põhi all. Mängupilti soovime saada veel aktraktiivsemaks ning kindlasti saame lisada agressiivust kaitses, kiirust vasturünnakutel ning mängutarkust positsioonirünnakutel», lausus tegevjuht Risto Lepp.

Hooaja esimese kontrollmängu peab HC Tallinn laupäeval, 3. augustil Soomes, kui valitsev Soome meister, Balti liiga võitja ning Euroopa Meistrite liiga alagrupiturniiril osalev Riihimäki Cocks kutsus tallinlased Riihimäki uue käsipallisaali avamänguks kontrollmängu pidama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles