Need aksessuaarid teevad vanemaks, kui sa tegelikult oled

Naine
Copy
Alati värske Iris Apfel (97)
Alati värske Iris Apfel (97) Foto: Astrid Stawiarz / AFP

Õiged aksessuaarid võivad ka tagasihoidliku välimuse peadpööritavalt elegantseks muuta, lisades värvi ja rõhku ning andes selle teatud miski. Möödapaneku korral võivad nad sind aga oluliselt vanemaks muuta. Milliseid vigu vältida? 

Ehtekomplektid

Kõrvarõngad ja ketid, mis sulanduvad üksteisega täiuslikult, meenutavad koolilõpuballi. Teatud vanusest alates mõjuvad ehtekomplektid kuidagi väikekodanlikult ja igavalt. Värskenda oma välimust hoopis erinevaid metalle kombineerides — ka kulla ja hõbeda miksimine pole tänapäeval mingi stiiliroim.  

Valed metallid

Kuld- ja hõbeehted koos toimivad küll hästi, kuid siiski tuleb eelkõige mõelda sellele, kuidas neid oma nahatooniga kokku sobitada. Kui sul on sooja alatooniga nahk, siis võivad hõbeehted väga kergesti plassi jume anda ja seega lasta vanemana välja paista. Sama kehtib ka külma nahatooni korral, kui kannad kuldehteid.

Prossid

Kas sul on oma vanaemalt mõni vana pross alles? Ei, muidugi ei tuleks seda oma ehtekollektsioonist välja pagendada — ikka uhkusega kanda —, kuid tasub läbi mõelda, kuidas. Pole vaja kinnitada seda vanaema moodi lemmikbleiseri reväärile. Kasuta prossi näiteks kampsunil nööbi eest. Nii jääb see meeldivalt silma ja annab kogu komplektile elegantse värskenduse. 

Piip ja prillid

Valed prillid võivad kergesti  lasta sind vanemana välja paista, kui oled tegelikult. Unusta kõige odavamad ja lihtsamad lugemisprillid ja investeeri veidi stiilsematesse okulaaridesse. Erinevad mudelid annavad just sinu näokujule selle õige raami ja toovad su ilu veelgi paremini esile. 

Allikas: Freundin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles