Vanemuise endine juht võtab suve ja laulupidu mõnuga

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Toomas Peterson (45) näitas Shakes­peare’i teatrikohviku terrassil kolme muusikariista nende hulgast, mis on kasutusel Vanemuise kooris, kui see liigub laupäeval samba- ja reggae-rütmis Tallinnas rongkäigus laulukaare alla. Tema paremas käes on cabasa ja vasakus guiro ning jalge ees rototrummid ehk timbalid.
Toomas Peterson (45) näitas Shakes­peare’i teatrikohviku terrassil kolme muusikariista nende hulgast, mis on kasutusel Vanemuise kooris, kui see liigub laupäeval samba- ja reggae-rütmis Tallinnas rongkäigus laulukaare alla. Tema paremas käes on cabasa ja vasakus guiro ning jalge ees rototrummid ehk timbalid. Foto: Seleri Tidor

Toomas Peterson oli 30. juunil viimast päeva Vanemuise juhi ametis, mida ta pidas kuus ja pool aastat. Kokku veetis ta oma elust selle teatri heaks 16 aastat. 1. juuli pärastlõunal oli ta siiski veel oma endises kabinetis, kus andis ka intervjuu.

Toomas Peterson oli 30. juunil viimast päeva Vanemuise juhi ametis, mida ta pidas kuus ja pool aastat. Kokku veetis ta oma elust selle teatri heaks 16 aastat. 1. juuli pärastlõunal oli ta siiski veel oma endises kabinetis, kus ta andis ka intervjuu.

Kuidas on möödunud Vanemuisest vaba esimese päeva esimene pool? «Päeva algus möödus teatris sambat harjutades,» ütles ta. «Mõtlesime välja, et teeme Vanemuise töötajate segakooriga Tallinnas laulupeoliste rongkäigus väheke bändi. Marsime samba ja reggae´ rütmis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles