Vutifänni algatus tõi lastele hunniku uusi palle ja väravaid

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna mängijad kinnitasid väravad lasteaedades maasse. Fotol on neist Karl-Romet Nõmm (vasakul) ja Illimar Loigo.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna mängijad kinnitasid väravad lasteaedades maasse. Fotol on neist Karl-Romet Nõmm (vasakul) ja Illimar Loigo. Foto: JK Tulevik

Eile anti Viljandi lasteaedadele üle annetuste eest ostetud 30 uut jalgpalli ja 12 väravat. Asja pani aprillis veerema ettevõtja, linnavolikogu liige ja Tuleviku jalgpalliklubi pikaaegne toetaja Rain Hüva, kes tegi oma sünnipäeva puhul üleskutse.

«Sõbrad, te kõik teate, et armastan meie kodulinna Viljandit ning sama kirglikult armastan jalgpalli. Eriti armastan ma aga Viljandi jalgpalli ning innustan igal võimalusel lapsi, kes tegelevad ükskõik millise spordiga,» alustas Rain Hüva (pildil) toonast Facebooki postitust. Ta jätkas, et annetab oma möödunud aastal Viljandi linnavolikogus töötamise eest saadud 423 eurot Viljandi lasteaedadele pallide ja väravate ostmiseks, ning kutsus teisi üles talle kingituse tegemise asemel niisamuti käituma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles