Tallinna TV nõukogu liikmeks saab abilinnapea Aivar Riisalu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Aivar Riisalu.
Aivar Riisalu. Foto: Margus Ansu

Tallinna linnavalitsus kutsub alates 10. juulist SA Tallinna Televisioon nõukogust tagasi Taavi Aasa ja määrab uueks nõukogu liikmeks abilinnapea Aivar Riisalu.

Majandus- ja taristuminister Taavi Aas on Postimehele öelnud, et ei saa Tallinna TV nõukogus jätkata huvide konflikti tõttu. Nimelt allub ministrile Tarbijakaitse- ja Tehnilise Järelevalve Amet, mille ülesandeks on ka Tallinna TV tegevuse kontrollimine.

Pärast linnavalitsuse   korralduse jõustumist on sihtasutuse nõukogu seitsmeliikmeline: Tallinna linnavolikogu liikmed Leonid Mihhailov, Andres Kollist, Helle Kalda ja Toivo Tootsen ning Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu, Tallinna kultuuriameti juhataja Aini Härm ja linna avalike suhete direktor Ain Saarna.

Sihtasutus Tallinna Televisioon jäi mullu üle 667 000 euroga miinusesse. Tänavu juunis võeti vastu Tallinna 2019. aasta lisaeelarve, millest Tallinna Televisioonile lisaraha ei eraldatud.

Selle peale koondas telekanali juhtkond kaheksa töötajat. Seni veel palgalehel olevad töötajad kardavad, et koondamisi tuleb veel.

SA Tallinna Televisiooni ainuasutaja on Tallinna linn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles