Rebasekutsikat piinadest päästa soovinud kullerid: me ootasime, aga keegi ei tulnud appi (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Eile Kasepää lähistel sõiduteel lebanud rebasekutsikas suri saadud vigastustesse.
Eile Kasepää lähistel sõiduteel lebanud rebasekutsikas suri saadud vigastustesse. Foto: Sten Mening

Reede pärastlõunal püüdsid elektroonikapoe Euronics kullerid Kristo Koppel ja Sten Mening päästa Kasepää lähistel sõiduteel lebanud rebasekutsikat. 

Kutsikas lebas teel ning kullerite hinnangul oli loom autolt löögi saanud. Jalgu ta alla ei võtnud, kuid oli elus ning noormehed tõstsid kutsika teeserva. Seejärel helistasid nad keskkonnainspektsiooni infotelefonile, kust lubati, et sündmuskohale tuleb Mustveest jahimees, kes hindab olukorda, kutsub omakorda appi spetsialistid või saadab vajaduse korral looma halastussurma. Aega pidi selleks minema mõned minutid.

Et kullerid olid teel Mustveesse kliendi juurde ning tööpäev oli alles pooleli, otsustasid Koppel ja Mening tõsta rebase kergliiklustee kõrvale rohule ning loota, et jahimees ikka õige koha üles leiab.

Sten Meningil jäi süda siiski valutama ning ta läks laupäeval vaatama, kas kutsikas on ikka ära viidud. Kohale jõudes leidis ta kutsika surnuna. «Ei tulnudki kedagi kohale ja loom piinles surnuks. Suhtlesime kohaliku jahiseltsi esindajaga, kes telefonis jättis üsna ülbe mulje,» vahendas Mening.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles