Eestlased jõudsid Peterburi MK-etapil poodiumile

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Rein Pill ja Alfons Ra.
Rein Pill ja Alfons Ra. Foto: Mari Ann Selge

Pühapäeval Peterburis toimunud MK-etapi lõpetas meie parimana Rein Pill hobusel Alfons Ra. Auhinnalisi kohti jagus ka teistele eestlastele.

Kuni 160 cm takistustega MM-etapil jõudis ümberhüpetele kolm ratsanikku, kelle seas ka Pill Alfons Ral, kes lõpetasid kokkuvõttes ühe veaga kolmandal kohal. Võidu sai Evgeny Shkarpet (RUS) hobusel Coledo ja teiseks tuli Natalia Simonia (RUS) hobusel Klen. Eestlastest jõudsid auhinnalisele kohale veel Gunnar Klettenberg hobusel Queensland (5.) ja Paul Argus hobusel Renessin (9.). Kokku osales sõidus 23 võistlejat.

Juba reedel alanud võistlus seekord eestlastele võite ei toonud, küll aga hulgaliselt auhinnalisi kohti, millest mõned toome ka siinkohal ära. Avapäeva 145 cm sõidu lõpetasid Pill ja Alfons Ra meie parimatena 3. kohal, Argus ja Renessin tulid 4. kohale, Urmas Raag ja Carlos 9. kohale ning Gunnar Klettenberg ja Queensland 10. kohale. Võitis Anna Gromzina (RUS) hobusel Pimilco.

130 cm parkuuris oli parim eestlane Argus hobusel Jay-Z Bee, kes sai kirja 4. tulemuse. 120 cm lõpetasid 4. kohal Maarja Martinson ja Kragbech’s Celica.

Laupäeval võttis ümberhüpetega 150 cm LR sõidus võidu jälle Gromzina hobusel Pimilco. Eestlastest parimana olid Argus ja Renessin 5. kohal. Pill ja Alfons Ra lõpetasid 7. kohal ning Raag ja Carlos 8. kohal. 135 cm olid Klettenberg ja Traffic 5. kohal ning 125 cm parim eestlane oli Pill hobusel White Dream.

Pühapäevastest tulemustest mainime ära 140 cm parkuuri meie parimana lõpetanud Arguse ja Ping Pong V 3. koha ning 130 cm Martinsoni ja Kragbech’s Celica 7. koha. Eelpool toodule lisanduvad veel ka auhinnalised kohad 6-7-aastaste hobuste parkuurides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles