Ralli ja triatlon toovad kaasa suured liikluspiirangud

Ketrin Mehine
, suvereporter
Copy
Laupäeval on Vabaduse puiestee suletud Riia tänavani.
Laupäeval on Vabaduse puiestee suletud Riia tänavani. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Selle nädalavahetuse suurürituste Rally Estonia ja Tartu triatloni tõttu on Tartus mitmed tänavad ja parklad suletud. Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistuse ajutise liikluskorralduse peaspetsialist Kaimar Juss soovitab vältida autoga tulemist südalinna.

Magistri tänava parkla on suletud 11. juulist 16. juuli hommikuni ning Uueturu tänava parkla 10. juuli hilisõhtust 14. juuli hilisõhtuni. Ka on osaliselt suletud Turu parkla 9.–15. juulini. Vabaduse puiestee liiklus suleti Uueturu ja Magistri tänava vahelises lõigus juba 8. juuli hommikul ja jääb suletuks 16. juuli keskpäevani.

Laupäeval, 13. juulil on triatloni tõttu Vabaduse puiestee suletud Riia tänavani, samuti ei pääse turuhoone parklasse. Kinni on ka Kroonuaia tänav, mille asemel soovitab Juss kasutada Tuglase tänavat ja Tallinnasse sõitjatel Riia tänavat.

Oluline on arvestada, et Narva maanteel Vene ringist kuni Vabaduse puiesteeni suletakse linna sisse tulev suund ja välja minev muudetakse kahesuunaliseks.

​Vanalinna saab laupäeval ainult Lossi tänava kaudu ja Supilinna Tuglase tänavalt. Sõit Kvissentali ja sealt välja toimub Jõhvi maantee kaudu, Jõgeva poolt lähenejad suunatakse ümbersõidule Kõrvekülla.

Juss toob teetööde tõttu välja ka lähipiirkondade suuremad teesulgemised, vältida tasuks Vanemuise, Oa ja Ülikooli tänavat.

Pühapäeval, 14. juulil suletakse ralli linnakatse tõttu Ülikooli peahoone esine ning Lossi, J. Liivi, Veski, J. Kuperjanovi ja Vallikraavi tänav.

Kaimar Juss rõhutab Tartu linnakatse ajal turvanõuete tähtsust, ta soovitab tulla kesklinna nautima võistluse ilu ja jätta auto koju puhkama. Täpsustavat infot liikluspiirangute kohta leiab Tartu kodulehelt ning liiklust juhivad kohapeal reguleerijad ja vastavad märgid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles