Google Translate rakendus on lihtsasti kasutatav nutitelefonis või tahvlis

, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: iStock

Arvutis on Google Translator ehk Google’i tõlkeprogramm väga laialt kasutatav ning kõigile teada-tuntud. Veidi vähem on aga levinud teadmine, et olemas on ka sama nimega iOS- ja Android-rakendus, mis tähendab, et Translator on väga lihtsasti kasutatav ka nutitelefonis või tahvelarvutis, kirjutab Mart Laanemägi tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Seega saab vajaliku tõlke teha hoopis kiirelt nutiseadmega ning puudub vajadus internetis vastava lehe avamiseks. Lisaks on rakendusel võrreldes veebis kasutatava versiooniga veel ka mõned lisad, mis teinekord suureks abiks võivad olla.

Nagu ikka iga rakenduse puhul, tuleb see kõigepealt paigaldada. Ehk esimene samm on külastada Google Play või App Store keskkonda ning Google Translate rakendus sealt üles leida. Peale allalaadimist ja paigaldamist, saab äpi käivitada ning valida keeled, mille vahel tõlkimist tehakse. Vaikimisi on ühe keelena eelvalitud kasutaja seadmes kasutatav ning rippmenüüst saab teise lisada. Võrreldes veebiversiooniga, muudab rakenduse huvitavaks mitu erinevat viisi tõlkimiseks.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles