Päevakäpp: Murikul on pankrot – ta vajab kiiremas korras pappi!

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Murik ei rahul, ta vajab kiiremas korras pappi –  seda sõna otseses mõttes! Loe, mis Murikul täpsemalt mureks ning  äkki saad just sina teda aidata?

Täna hommikul turvakodusse jõudes, oli meie heasüdamlik diktaator justkui suvine tuulispask, mis kõike enda ümber ringi keerutas. Murik sahmis siin ja sahmis seal ning lõpuks vabatahtlikku silmates viskus dramaatiliselt kõhuli ja hakkas nutma: «Oh, häda ja viletsus, kaua võib veel sellist jama kannatada? Ma pöördun Kassiõiguste kohtusse! Kassikantsleri juurde lähen! Catlandi paavsti juurde lähen! Igale poole lähen!»

«Oh jumal...» mõtles vabatahtlik, asetas oma koti põrandale ja istus Muriku kõrvale maha. «Mis me siis nüüd jälle teinud oleme?»

«Mina ei tea, kui kaua võib sellises vaesuses elada? Kas häbi pole, kuidas te kasse siin hoiate?» ahastas Murik.

Vabatahtlik vaatas enda ümber ringi ning ei mõistnud, millest tuleb pahameel. Ronimispuid jagub kõigile, pehmeid pesasid peaks ka olema piisavalt, krõbinaid võiks muidugi alati rohkem olla, aga näljas just keegi ei ole. Milles siis asi?

«Minu arust on see häbiväärne, kuidas 60 kassi peale on turvakodus VAID ÜKS pappkast! Ja see pappkast on alatasa täis - täis kasse, kes ei ole MINA! Vahel isegi läheb õnneks, et turvakodusse tuuakse midagi suurt mitme pappkasti sees, aga siis läheb kaks päeva ja juba viiakse need minema. Kas me sellist turvakodu tahtsimegi? Häbiii!» sajatas Murik. «Korra juba mõtlesin, et hakkan ise pappi tegema. Närisin liivakastist puhta saepuru peeneks ja lootsin pappi valmistada. Lõpptulemus oli see, et suud ja silmad ning kasukas olid üleni saepuru täis! Fui!»

Hea kassisõber, tule päästa Murik sellest suurest pappkastide põuast ära. Vii Murik koju ja kingi talle lisaks muudele isiklikele asjadele ka üks isiklik suur pappkast! :)

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles