Apollo Kino võttis kasutusele biolagunevad kõrred

Ketrin Mehine
, suvereporter
Copy
Apollo Kino uued kõrred valmis kasutamiseks.
Apollo Kino uued kõrred valmis kasutamiseks. Foto: Apollo Kino

Apollo Kino otsustas plastikkõrte asemel võtta kasutusele biolagunevad kõrred, et vähendada kinode poolt tekitatud ökoloogilist jalajälge. Seni kasutuses olnud plastikkõrsi enam kinodes ei pakuta.

Kino turundusjuht Anett Kutti rääkis, et biolagunevate kõrte kasutuselevõtt on neil juba ammu meeles mõlkunud. Kutti sõnul on uued biolagunevad kõrred vastupidavad, maitsevabad ja valmistatud paberist, sobides ka smuutidele ja kokteilidele. Kõrred on kasutamiseks tasuta. Kutti lisas, et rohelise mõtteviisi poole liikumine on ainus loogiline suund, sinna on teel kogu maailm. Apollo Kino loodab oma tegevusega olla eeskujuks teistele meelelahutusasutustele. «Sellised suure kinoketi väikesed sammud mõjutavad palju,» ütles Kutti.

Apollo Kino tahab ka tulevikus astuda samme ökoloogilise jalajälje vähendamiseks, näiteks soovitakse välja vahetada joogitopside plastikust kaaned ning peagi on jõudmas müügile orgaanilisest bambuskiust korduskasutatav kohvitops, mis sobib nii külmadele kui ka kuumadele jookidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles