Endine tippujuja rakendab energia ja teadmised kodukandi noorujujate hüvanguks (1)

Margus Martin
, reporter
Copy
Ujumiskoondise endine liige Ralf Tribuntsov aitas Wiru Swimi õpilased kevadel noortesarja finaalis juba medalivõitudele.
Ujumiskoondise endine liige Ralf Tribuntsov aitas Wiru Swimi õpilased kevadel noortesarja finaalis juba medalivõitudele. Foto: Meelis Meilbaum

Neli ja pool aastat tagasi USAsse Lõuna-California ülikooli õppima ja harjutama siirdunud ning siis elus uue lehekülje pööranud ujumistšempion Ralf Tribuntsov on tagasi. Ei, mitte tippspordi, vaid sõna otseses mõttes.

Rakverest pärit 24-aastasel endisel tippsportlasel on taskus looduskeskkonna õpingute lõpudiplom ja suus perfektne inglise keel. Tal on sportlaskarjääri lõppedes suur hulk sõpru ja võimas tahe saata elus korda midagi uut ja põnevat. Teisisõnu kogeda kõike seda, mille jaoks varem aega ei jäänud.

Ent Tribuntsov pole jätnud ka lemmikspordiala päris unarusse: tema esimene treener Gunnar Tõnning leidis mehele, kes naudib päevatööd korvpallitreenerist isa Raivo Tribuntsovi ettevõttes, lisaks rakendust Wiru Swimi ujumisklubi tublimate noorsportlaste juhendajana.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles