Nädalaid kadunud olnud mehe saatus paljastus koerte väljaheidetest (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Texase politsei teatel sõid koerad tõenäoliselt oma peremehe Freddie Macki ära
Texase politsei teatel sõid koerad tõenäoliselt oma peremehe Freddie Macki ära Foto: facebook.com

Ameerika Ühendriikide Texase Venuse politsei teatel uurivad nad juhtumit, milles suure tõenäosusega 18 koera sõid oma peremehe ära.

Sellele viitavad koerte väljaheited, millest krimiuurijad leidsid juukseid, riideribasid ja seedimata luutükke, teatab newsweek.com.

Texase Johnsoni maakonna šerifi Adam Kingi sõnul oli see nagu mõnest õudusfilmist ja neil oli juhtunut raske uskuda, kuid tõendid ei valeta.

57-aastase Freddie Macki surma põhjust on raske kindlaks teha, kuna temast ei ole peaaegu mitte midagi alles. Selge ei ole, kas koerad tapsid peremehe ja siis sõid surnukeha või mees suri mingil põhjusel ja toitmata koerad sõid teda, et mitte nälga surra.

Pereliikmed nägid Texases Venuses elanud meest viimati 19. aprillil ning nende sõnul oli mehel paar kroonilist haigust, mille tõttu ta pidi regulaarselt ravimeid võtma.

Freddie Macki elukoht Texases Venuses
Freddie Macki elukoht Texases Venuses Foto: / AP/Scanpix

Kui mehest ei olnud paar nädalat midagi kuulda, teatasid pereliikmed ta kadumisest politseile.

Politsei koos lähedastega üritas mehe majja minna, kuid neid takistasid 18 agressiivset koera.

Politsei võttis appi drooni, mida lennutas mai alguses mehe maja ja talle kuulunud maa kohal. Juhtumi uurimises toimus läbimurre 15. mail, mil drooni abil saadi pildid koerte väljaheidetest. Neilt paljastus, et väljaheidetes oli inimjuukseid, luutükke ja riideribasid.

Lõpuks õnnestus agressiivsed koerad loomakaitsjate abil Macki maja juurest ära viia ja politseinikud said selle läbi otsida. Mehe jalatsid leiti ühest koerakuudist.

«Jalatsite leidmise ajal oli meie teine ahhaa-hetk. Siis saime aru, et tõenäoliselt sõid koerad peremehe ära,» jätkas King.

Zooloogide sõnul võivad näljas olevad loomad süüa ka inimliha ja selles juhtumis nii vist oligi.

Politsei lisas, et nad on uurinud varem juhtumeid, milles koerad on söönud surnud peremehest «paremaid palasid», kuid mitte kogu surnukeha.

2015. aastal avaldati USA teadusuuring, mille kohaselt söövad lemmikuna peetud koerad eelkõige surnud inimese nina, huuled ja kaela, hiljem võtavad ette käed ja jalad ning alles siis keha.

Laboriuuring kinnitas, et koerte väljaheidetest leitud juuksed ja luutükid on Freddie Macki omad.

Texase politsei teatel sõid koerad tõenäoliselt oma peremehe Freddie Macki ära
Texase politsei teatel sõid koerad tõenäoliselt oma peremehe Freddie Macki ära Foto: facebook.com

Macki 18 koerast 13 pandi magama, kuna nad olid väga agressiivsed. Ülejäänud viis koera tapsid veel kaks kaaslast ning alles on 3 koera, kes on politsei sõnul on nüüd üsna rahulikud ja sõbralikud. Need koerad on koerte varjupaigas ja soovijad saavad neid adopteerida. 

Texase politsei jätkab juhtumi uurimist.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles