Tallinna transpordiamet vaatab üle Rävala puiestee pikendamise plaani

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Rävala puiestee läbimurre.
Rävala puiestee läbimurre. Foto: ERGO KULD / PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna plaan pikendada Rävala puiestee Pärnu maanteeni on antud transpordiametile analüüsimiseks ja Tallinna linnaplaneerimise ameti juhi Ignar Fjuki sõnul ei tohiks keskkonnasõbralik Rävala puiestee pikendamisvariant ametilt erilisi vasuväiteid tekitada. 

«Aga juhul, kui nüüd transpordiamet näiteks leiab, et see läbilastavus ei piirduks seal ainult 1+1ga, vaid et seal peaks olema ka täiendavad rajad, siis see võib olla aeganõudvam,» Ignar Fjuk Vikerraadio «Uudis +» saates ja lisas, et selline on demokraatlik protsess, kuidas projekteerimist avalikult menetleda. 

Rävala puiesteed plaanitakse pikendada Pärnu maanteeni: see hajutaks liiklust ja lisaks puiesteele võimekust. Puiestee ehitustööde tähtaega Fjuk ei osanud veel öelda, sest see sõltub ka sellest, kuidas avalikkus teemaga kaasa läheb.

Linnavalitsusel on plaanis järgnevatel aastatel viia läbi kolm suuremat ehitustööd – Rävala puiestee pikendamine, trammiliini rajamine läbi Hobujaama Vanasadamani ning Estonia puiestee süvendi loomine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles