17-aastane muusika imelaps suri tõenäoliselt «Calvin Kleini» tagajärjel (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Katya Tsukanova esinemas 2017 Gruusias Thbilisis
Katya Tsukanova esinemas 2017 Gruusias Thbilisis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti andekas noor viiulimängija leiti Londoni luksuskorterist surnuna. Politsei teatel oli naise juures narkootikume, mis viitavad, et ta võis saada üledoosi.

17-aastasena elu kaotanud Katya Tsukanova õppis Hertfordshire’is asuvas mainekas Wycombe Abbey koolis, lisaks sai ta eratunde kuninglikus muusikakolledžis ning ta on esinenud kuninglikus ooperis, teatab dailymail.co.uk.

Noore naise isa Igor Tsukanov leidis ta surnukeha 18. juunil nende Kensingtoni kodust.

Briti meedia teatel on Tsukanova juba teine kalli Wycombe Abbey erakooli õpilane, kes viimase nädala jooksul elu kaotas. Esimene oli pankur Ben Goldsmithi ja kuulsa Rotchildide suguvõsa pärijanna Kate Rotchildi 15-aastane tütar Iris, kes hukkus ta vanematele kuuluvas farmis jalgrattaõnnetuses.

Tsukanova surma uurivate kriminaalpolitseinike teatel leidsid nad tüdruku juurest tapva narkokokteili, mis koosnes kokaiinist ja ketamiinist. Rahvasuus kannab see moelooja järgi nime Calvin Klein. Ketamiini kasutatakse tavaliselt hobuste rahustamiseks.

Tsukanova eisnes mõned päevad enne oma surma kuninglikus ooperis ja teda saatis menu.

Katya Tsukanova esinemas 2017 Gruusias Thbilisis
Katya Tsukanova esinemas 2017 Gruusias Thbilisis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Igor Tsukanov ja ta naine Nataša kolisid Venemaalt Ühendkuningriiki 1990. aastate alguses. Tsukanovist sai edukas ärimees, kunstikollektsionäär ja filantropist. Nende tütar Katya sündis 2002 Londonis.

Tsukanovi sõnul ootas ta tütart ees ilus tulevik, kuna ta oli andekas viiulimängija.

«Ta oli tark tüdruk, kuid targad tüdrukud langetavad vahel valesid otsuseid. Mida vanemad saavad teha? Lapsed teevad ikka nii, nagu nemad tahavad ja nad varjavad vanemate eest paljusid asju,» sõnas murtud isa meediale.

Katya üks anonüümseks jääda soovinud sõber sõnas, et Katya ja teised Wycombe Abbey kooli õpilased hakkasid viimasel ajal tarbima moenarkootikumi Calvin Kleini.

Katya Tsukanova andis oma esimese kontserdi juba viieaastasena ning teismelisena esines ta maailma tuntud kontserdimajades, kaasa arvatud New Yorgi mainekas Carnegie Hallis. 2018 nimetati ta Itaalia kuulsal muusikafestivalil Suoni dal Golfol aasta parimaks nooreks muusikuks.

Londoni politsei uurib Katya Tsukanova surma kui narkosurma.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles