Õnnelik naine võttis Optibetist hiigelvõidu

Optibet
Copy
Foto: Joko images

Eesti suurim online-kasiino Optibet väljastas juuli esimesel nädalal ühele õnnesärgis sündinud mängijale 110 446 euro suuruse jackpoti. Hiigelvõit läks Eesti naisele, kes mängis mängukeskkonna ühes populaarseimas mängus «Divine Fortune», kus tema panus oli 20 eurot.

Vähem kui aasta eest mullu septembris võttis 43-aastane Eesti mees samas mängus välja Optibeti ajaloo seni suurima võidu, jackpoti summas 283 988 eurot. Tema panus oli toona vaid kümme eurot. Võitja kommenteeris oma õnne öeldes, et võidusummaga tal mingeid kindlaid plaane pole, kuid naine ja lapsed said teha suure šopingutuuri.

Varasemalt on mäng toonud suure võidu veel mitmele mängijale – näiteks 2018. aasta jaanuaris võitis eestlane mänguga Optibetist 205 110 eurot.

Optibeti esindajate sõnul on suuremad ja väiksemad võidud igapäevased, kuid neil on iga kord väga hea meel, kui mõni jackpot väiksesse Eestisse tuleb.

Suuri võite toonud «Divine Fortune» on kolme erineva jackpot’iga mänguautomaat. Mängus on kaks fikseeritud jackpot’i, mille suurus sõltub panuse suurusest, lisaks üks progresseeruv jackpot, mille suurus mängu jooksul kasvab.

Optibet kasiinot haldab Eestis registreeritud ettevõte Optiwin OÜ, millel on ka Maksu- ja Tolliameti poolt väljastatud tegevusluba. Optibet toetab mitmeid Eesti sporditiime, näiteks Eesti Võrkpalli rahvuskoondist.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Copy
Tagasi üles