Asi, mida kohtingurakenduses oma profiilile lisada ei tohiks

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Tänapäeva kohtingurakenduste maailmas on ehk kõige raskem teha otsus, mida oma profiilile lisada ja mida mitte. 

Carphone Warehouse ja kohtinguekspert James Preece küsitlesid ligikaudu 1000 britti, et teada saada, milline info muudab kohtingurakenduses su profiili atraktiivseks ja mis mõjub ohumärgina. 

Maadeldes küsimusega, mida küll oma tutvustusse kirjutada, tõdes 51 protsenti britte, et sarkasm ja naljad töötavad alati. «Ära karda enda üle naerda, mitte keegi meist ei ole täiuslik,» kinnitas kohtinguekspert Preece. Küll aga ei sobi teiste kulul õelaid ja labaseid nalju teha. 

Oma profiilil tasub tagasihoidlik olla ka emotikonide kasutamisega, sest tervelt 80 protsenti britte neid heaks ei kiida.

Kõige olulisem osa profiilist on fotod. Hea, kui neid on rohkem kui üks ja üldiselt võiks sul olla lisatud ka pilt, kus oled täispikkuses. 80 protsenti brittidest tõdesid, et neile meeldib kohtinguprofiilil vaadata puhkuse- ja reisipilte ja 77 protsenti väitsid, et foto lemmikloomaga on samm õiges suunas. Kui oled lapsevanem, võiksid postitada ka pildi koos võsukes(t)ega. 

Ja mida sa oma profiilile kindlasti lisada ei tohiks? Tervelt 87 protsenti küsitlusele vastanutest tunnistas, et erinevad filtrid lillekroonide ja koerakõrvadega (sa tead küll, milles jutt) on kindel ei. Libe tee on ka grupifotode lisamine, sest õige inimese tuvastamine võib keeruliseks osutuda, kirjutab Bustle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles