PM Rally Estonial. Järveoja: tagasi ei hoidnud me ennast üheski elemendis

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy

Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja ütles, et rallimehed ennast tagasi ei hoidnud ning said siit uusi teadmisi auto kohta, mida analüüsida.

Järveoja rääkis, et prooviti küll nii palju fännidega tegeleda, kui aega oli, aga kahjuks kõigiga ei jõutud: «Kui on võistlus, siis peab võistlusasjad ära tegema, aga teadupärast oli palju publikut meid siin toetamas, mis on suurepärane. Kõik nad tahtsid meiega pilti ja autogrammi, aga kahjuks kõigile aega ei jagu. Eks me andsime endast parima nii rajal kui ka raja ääres. Tore nädalavahetus.»

«Tagasi ei hoidnud me ennast üheski elemendis,» kinnitas kaardilugeja, et mehed andsid endast kõik.

«Saime jälle mingi teadmise. Peame analüüsima, mis tegelikult probleemi põhjustaja oli,» sõnas Järveoja rehvipurunemiste kohta.

Kaardilugeja usub, et Rally Estonia võib neid Tänakuga MM-tiitli heitluses aidata kullale: «See oli vahepala, mis oli võib-olla abiks MM-sarjas kõige kirkama tulemuse saavutamiseks.»

«Üks ühine nimetaja Soome teedega on kiirus. Kiire sõidu tunnetuse sai siit päris minu arust. Aeglastelt Sardiinia ja Portugali rallidelt tulles on see Soome ralli eel kasuks,» rääkis Järveoja Soome ja Eesti teede sarnasusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles