Tartu kutsehariduskeskuse direktoriks saab senine Tartu vangla juht Raini Jõks (1)

Tartu Postimees
Copy
Raini Jõks.
Raini Jõks. Foto: Sille Annuk

Kultuuriministriks siirdunud Tõnis Lukasest vakantseks jäänud Tartu kutsehariduskeskuse direktori ametikoha konkursile laekus kaheksa avaldust, vestlusvooru kutsuti kolm kandidaati. Konkursikomisjon tegi ettepaneku sõlmida tööleping Raini Jõksiga, kes praegu töötab Tartu vangla direktorina. 

Raini Jõks on lõpetanud sisekaitseakadeemia diplomiõppe korrektsiooni erialal ja Tartu ülikooli ärijuhtimise magistriõppe. Tartu vanglas on ta töötanud 2002. aastast erinevatel ametikohtadel ja 2013. aasta jaanuarist on ta olnud selle asutuse direktor.

Jõksil on kogemused ja teadmised suures organisatsioonis direktori ametikohal töötamiseks ning ta soovib anda oma panuse, et Tartu kutsehariduskeskus oleks populaarne kool noorte ja täiskasvanute seas ning et kooli lõpetajad oleksid ka edaspidi edukad oma õpitud erialadel. 

 Strateegiliste eesmärkide saavutamiseks peab Jõks oluliseks kooli töötajate väärtustamist ja motiveerimist, samuti soovib ta jätkata erialade ja kooli turundamist ning edasi arendada koostööd tööturupartnerite ja teiste koolidega. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles