Sillamäel võttis endalt elu kiusamise ohvriks langenud kümneaastane poiss

, ajakirjanik
Copy
Sillamäe vanalinna kool
Sillamäe vanalinna kool Foto: Erakogu

Kolmapäeva õhtul võttis oma kodus Sillamäel endalt elu kümneaastane poiss, kes oli väidetavalt langenud eakaaslaste kiusu ohvriks. Politsei oli poisi tüli eakaaslasega klaarinud juba kaks korda ja jätnud olukorra jälgimise vanemate ja kooli sotsiaaltöötaja vastutusele. 

Poiss käis samas koolis, kus mais ähvardas õpilasi relvaga mees, kes enda sõnul kaitses kiusamisohvrit.

Poiss käis Sillamäe vanalinna koolis. Viimastel kuudel on tulnud sellest koolist mitu teadet koolikiusamise ja tõsiste tülide kohta laste vahel.

«Ausalt öeldes ei näe ma koolil otsest seost selle juhtumiga,» sõnas Sillamäe vanalinna kooli direktor Irina Liu. «Algkooliõpetaja, kes temaga töötas, on väga tähelepanelik. Ta ei oleks mitte kunagi jätnud märke tähelepanuta, kui ta vaid oleks näinud, et midagi on teoksil, ta on sellistel puhkudel alati sekkunud.»

Politsei on teatanud, et poisi surm polnud vägivaldne, juhtunu üksikasjade väljaselgitamiseks algatati kriminaalmenetlus.

Aidati, aga ei aidanud

Sillamäe volikogu liikme Oleg Kultajevi sotsiaalmeediakontol kirjutas poisi vanem õde Anna, et tema venda kiusati koolis, aga ka koduhoovis. Anna andmetel oli kõige julmem kiusaja poiss naabertrepikojast. 

Copy
Tagasi üles