USA meedia avaldas video Trumpist Epsteiniga pidutsemas (2)

Copy
Donald Trump.
Donald Trump. Foto: AFP / Scanpix

USA meedias avaldati täna 1992. aastast pärinev video, kus on näha president Donald Trumpi pidutsemas miljardär Jeffrey Epsteiniga, keda president enda sõnul väga ei tundnud.

NBC News leidis arhiividest video Trumpi Palm Beachi klubist Mar-A-Lago, kus on näha Trumpi Epsteini tervitamas ja kaht meest arutamas nende ees tantsivaid naisi.

Trump tantsib videos jalgpallitiimi Buffalo Bills kisakoori liikmetega ja ühel kaadril näib ta ühele neist osutuvat ja ütlemas Epsteinile «ta on kuum».

Videoklipp filmiti NBC jutusaate «A Closer Look» Trumpi elustiili puudutava episoodi jaoks. Toona oli Trump äsja lahutanud oma esimesest naisest Ivana Trumpist. Aasta hiljem abiellus ta oma teise naise Marla Maplesiga.

Epstein tunnistas end 2008. aastal süüdi alaealise kupeldamises ja juuli algul peeti ta New Yorgi osariigis kinni süüdistatuna kümnete alaealiste tüdrukute kuritarvitamises.

Kuigi Mar-a-Lago videol olevad naised ei paista alaealised, teeb tõiga huvitavaks see, et Trump on hiljuti eitanud lähedast suhet Epsteiniga.

Trump on tunnistanud küll, et teab Epsteini ja 2002. aasta usutluses ütles ta, et ta on «võrratu kutt, kellele meeldivad ilusad naised samapalju kui mulle».

Läinud nädalal ütles ta aga, et nad pole pärast tüli üksteisega 15 aastat rääkinud. «Ma teadsin nagu kõik Palm Beachil teda teadsid,» ütles ta. «Ma ei olnud fänn.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles