Tokyo kavatseb olümpiafännid majutada kruiisilaevadesse

, Reporter
Copy
Kruiisilaev.
Kruiisilaev. Foto: AFP / Behrouz MEHRI

2020. toimuvad olümpiamängud Tokyos ning hetkel seisavad korraldajad silmitsi suure probleemiga – nimelt ei jagu kõikide turistide vastuvõtmiseks majutuskohti.

Jaapani pealinnas peetavad 2020. aasta olümpiamängud toovad kohale sadu tuhandeid turiste, kes kõik peavad mängude ajal endale majutuse leidma. Uudisteportaal AFP kirjutab, et kuigi Tokyos on praegu ehitusbuum, ei ole majutuskohti siiski piisavalt. Esialgsete arvutuste kohaselt on puudu ligi 15 000 kohta.

AFP vahendab, et korraldajad on mõelnud ka selle probleemi lahendamisele. Praegu nähakse lahendusena kruiisilaevu, mis peatuksid mängude ajal Tokyo ja Yokohama lähistel.

Hetkel on ideega kaasa läinud ka Jaapani suurim reisiagentuur JTB, kes on nõus majutama inimesi oma luksuslikus kruiisilaevas. Agentuur müüb majutust koos olümpiamängude piletitega. Näiteks maksab kaks ööd rõduga toas ning piletid jalgpallimängule 1650€.

Tokyo valitsus tegeleb aktiivselt ka uute kruiisilaevade otsimisega, kes oleksid nõus olümpiamängudel majutust pakkuma, kuna tegelikult ei tea keegi, kas laevad suudavad piisavalt kohti tagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles