PM Budapestis. Kätt hoidnud Katrina Lehis: midagi tõsist pole, saan homme vehelda

Copy
Katrina Lehis.
Katrina Lehis. Foto: Tairo Lutter

Eesti epeenaiskond jõudis Budapesti MMil kahe võiduga homsesse veerandfinaali, kuid ärevad hetked tekkisid teise matši lõpus, mil liider Katrina Lehis mitmel korral torkekäe küünarnuki lähedalt kinni hoidis.

Lehis kinnitas Postimehele, et õnneks ei tohiks midagi tõsist olla. «Viimase matši vastane oli sellise stiiliga, et ta sageli ei läinud torkama, vaid peksis mõõgaga kätt. Aga midagi hullu pole, saan homme vehelda,» ütles Lehis.

Täna alistati nii Argentina kui ka Hongkong rohkem kui kümne torkega. «Me kõik üritasime oma vehklust ja kindlust leida,» võttis Lehis päeva lühidalt kokku.

Homme hommikul astub veerandfinaalis vastu kolmanda asetusega Venemaa, kel oli teises ringis parajalt pusimist Jaapaniga. «Ennustama ma ei hakka. Me pole viimasel ajal venelaste vastu palju vehelnud, aga usun, et oleme ka homseks valmis ja tuleb põnev matš,» lausus Eesti naiskonna esinumber.

Üllatusi ei sündinud, kaheksast parema asetusega naiskonnast jõudis veerandfinaali tervelt seitse. Vaid Ukraina (10. asetus) suutis alistada Prantsusmaa (7.) 45:44.

Järgmises matšis kohtub Ukraina Poolaga. Ülejäänud veerandfinaalpaarides lähevad vastamisi USA - Itaalia ja Hiina - Lõuna-Korea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles