Täna selguvad sulgpalli Indoneesia Openi võitjad

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
Anders Antonsen.
Anders Antonsen. Foto: BAGUS INDAHONO / EPA

Täna leiavad Jakartas aset sulgpalli Indoneesia Openi viie mänguliigi finaalid.

Indoneesia Openi näol on tegu ühega kolmest sulgpallimaailmas tuntud Super 1000 turniiridest. Need on võrreldavad tennise Suure slämmi turniiridega.

Meesüksikmängus kohtuvad finaalis maailma kolmas reket Chou Tien Chen ning maailma üheteistkümnes reket taanlane Anders Antonsen.

Varasemalt on mehed kohtunud neli korda ning kõigil kordadel on võitjana väljunud Chou.

Eesti esireket Raul Must kohtus Minskis toimunud Euroopa mängudel alagrupis Antonseniga, kus pidi kindlalt alla vanduma 10-21, 10-21.

Naiste üksikmängu finaalis hakkavad madistama maailma neljas reket Akane Yamaguchi ning maailma viies reket Pusarla V. Sindhu.

Finalistidel on omavahel kirev ajalugu, olles kohtunud eelnevalt 14 korda. Kümnel korral ning viimased neli on suutnud võita Sindhu.

Meeste paarismängu finaalis on seekord Indoneesia siseasi, kui maailma esipaar Gideon/Sukamuljo asub võistlustulle maailma neljanda paari Ahsan/Setiawan vastu.

Eelnevalt on kaasmaalased kohtunud kaheksal korral, kuuel on suutnud Gideon/Sukamuljo võidu ära võtta.

Naiste paarismängu finaalis on aga jaapanlaste duell, kui maailma neljas paa Matsutomo/Takanashi ja maailma teine paar Fukushima/Hirota selgitavad omavahel võitja välja.

Kaheksast korrast viiel on just Fukushima/Hirota enda paremuse maksma pannud.

Viimaseks kohtuvad segapaari finaalis maailma kaks esipaari Zheng Si Wei/Huang Ya Qiong ning Wang Yi Lyu/Huang Dong Ping. 

Varasemast üheksast kohtumisest on tervelt kaheksa võitnud Zheng Si Wei/Huang Ya Qiong tandem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles