Emajõel paadist välja kukkunud meest pole endiselt leitud

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Emajõgi Kärevere silla juures.
Emajõgi Kärevere silla juures. Foto: Margus Ansu

Tartumaal jäi reedel kadunuks Emajõel paadist välja kukkunud mees. Vahejuhtum leidis aset Kärevere sillalt seitse-kaheksa kilomeetrit jõe ülesvoolu. 

Reede õhtul kell 21.02 tuli Lõuna päästekeskusele teade 32-aastase mehe kadumisest jões. Meest otsisid Lõuna päästekeskuse päästjad, vabatahtlikud ja kohalikud inimesed. Otsiti nii Emajões kui ka kaldal. Otsinguid raskendas raske ligipääsetavus sündmuskohale ja täpsema info puudumine.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Annika Maksimovi sõnul on politsei otsinud paadist välja kukkunud meest nii laupäeval kui ka pühapäeval kopteri ja koertega. Samuti käisid meest otsimas tuukrid. Otsingutesse on panustanud lisaks politseijõududele ka päästeameti töötajad ja vabatahtlikud. Seni tulemusi pole.

Kaks meest olid teel Võrtsjärvelt Peipsi järvele ning kukkusid paadist välja. Kuidas selline asi juhtuda võis, ei osanud pääsenud mees öelda. Jõe laius sündmuskohal on 20–25 meetrit ning kohalikke sõnul võib jõe sügavus ulatuda 10 meetrini. Sündmuskohale jõudmiseks kasutati kohaliku elaniku ATVd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles