See lõhn meeldib meestele eriliselt

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Armastuses mängivad lõhnad olulist osa, ent vaid üks on tõeliselt peibutav.

Kõlab kummaliselt, ent meie nina otsustab alati kaasa. Eriti siis, kui me paneme enda jaoks paika, keda peame sümpaatseks, keda armastame ja kellega tahaksime armatseda.  

Pole tähtis, oled sa vallaline ja otsid partnerit või elad kellegagi ammu koos — lisaks välimusele ja iseloomule mängib veel üks tegur rolli ses küsimuses, kas me peame teist inimest ligitõmbavaks ja kas me tahame temaga kokku jääda või mitte. 

Jutt käib muidugi inimese lõhnast. Isegi kui me alati ei teadvusta seda endale, on ometi nii, et kui ei suudeta teise lõhna taluda, polda ka teineteisega õnnelik.

Enne veel kui lähed parfüüme katsetama, tasub meenutada, et ühte lõhna peavad mehed naise juures eriti kütkestavaks, kirjutab Freundin

Feromoonid peibutavad ja meelitavad

Iga inimene toodab iga päev feromoone. Need on bioaktiivsed ained, mille ülesandeks looduses on instinkte kõnetada ja nii loomade kui inimeste puhul liigikaaslasi teatud tegudele mõjutada. Keha eritab neid aineid ja annab meile ainuomase lõhna. 

Teised isikud tajuvad erituvaid feromoone alateadlikult ja sõeluvad isekeskis läbi, milline võiks olla omavaheline sobivus puhtalt nende ainete põhjal. 

Mitte liiga palju parfüümi!

See tähendab omakorda, et kõik, kes kasutavad ülemäära palju parfüümi, mängivad automaatselt maha võimaluse leida endale võimalik ideaalpartner. Samuti mõjutatakse ja muudetakse omaenda lõhnataju ega suudeta enam leida seda kõige paremini sobivat kaaslast. 

See ongi põhjuseks, miks paljudele meestele meeldib kõige rohkem, kui naine ei lõhna parfüümi järgi, vaid täiesti loomulikult. Sest vaid parfüümist loobudes saab enda lõhn ja seega looduse kõige tugevam atraktant läbi kumada, kasvatades sellega võimalust leida tõeliselt sobiv partner.  

Kui sa ei taha parfüümist loobuda, siis leia endale selline, mis su enda loomulikku lõhna täielikult ei varjuta, vaid toob hoopis õrnalt esile.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles