Cristiano Ronaldo on vägistamissüüdistusest puhas (1)

, Reporter
Copy
Vägistamises süüdistatud Cristiano Ronaldo.
Vägistamises süüdistatud Cristiano Ronaldo. Foto: Reuters / Scanpix

2018. aastal uuesti avatud juhtum, kus Ronaldot süüdistati vägistamises, on nüüdseks ametliku lõpu leidnud. Jalgpallistaari vastu esitatud kriminaalasjast otsustati loobuda, kuna asitõendeid lihtsalt ei olnud.

BBC vahendab, et kõik sai alguse 2009. aastal, kui 34-aastane Kathryn Mayorga väitis, et tolleaegne Manchester United’i  täht vägistas ta ühes Las Vegase hotellis. Mayorga andis juhtunust küll toona politseile teada, kuid ei maininud enda ründajat. Seetõttu ei saanud politsei põhjalikku juurdlust läbi viia ning asi jäi sinnapaika.

Väidetavalt jõudis Mayorga hoopis Ronaldoga kohtuvälise kokkuleppeni ning profipallur maksis talle vaikimise eest 335 000 eurot. Vaatamata sellele otsustas ameeriklanna 2018. aastal juhtumi uuesti avada ning nimetas enda vägistajaks olevat Ronaldo.

BBC andmetel seisis esmaspäeval avaldatud Las Vegase prokuröri aruandes, et süüdistust ei saa tõestada ning praegu olemasoleva informatsiooni põhjal ei saa väiteid seksuaalse rünnaku kohta kinnitada – seega süüdistust Ronaldo vastu ei esitata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles