Duncan naaseb abitreeneri rollis San Antonio Spursi

Christopher Krutto
Copy
San Antonio Spursi legend Tim Duncan
San Antonio Spursi legend Tim Duncan Foto: Darren Abate/AP

NBA korvpalliklubi San Antonio Spurs andis teada, et on palganud meeskonna legendi Tim Duncani ja Will Hardy Gregg Popovichi abitreeneriteks tuleval hooajal.

Mõlemad mehed on olnud pikalt klubiga seotud, kuid erinevates rollides.

Viiekordne NBA meister Duncan liitus Spursiga 1997. aastal ning esindas neid kuni karjääri lõpetamiseni 2016. aastal. Tegu on klubi ajaloo parima mängijaga, kes aitas neil võita viis NBA meistritiitlit ning tunnistati kolmel korral finaalseeria parimaks mängijaks.

«On ainult sobiv, et pärast minu 19. aastat Tim Duncani assistendina teeb ta mulle teene tagasi,» ütles Spursi peatreener Popovich klubi kodulehele.

Hardy liitus klubiga 2010. aastal, kuid mitte mängijana, vaid korvpalli operatsioonide osakonna liikmena, alustades praktikandina. Ta on vaikselt töötanud ennast läbi klubi süsteemi üles ning teenis järgmiseks hooajaks koha Popovichi kõrvale.

«Will Hardy on noor ja talendikas korpallitreener, kes on teeninud meie organisatsioonis kõigi austuse tänu teadmistele, hingestatusele ja iseloomuomadustele,» rääkis Popovich Hardy kohta.

Spursi peatreener oli sunnitud otsima uusi abitreenereid, sest tema endised abimehed Ime Udoka ja Ettore Messina lahkusid eelmine kuu klubist. Udoka, kes töötas seitse aastat Popovichi abilisena, suundub Philadelphia 76ersi peatreeneri Brett Browni peaassistendiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles