Gareth Bale skooris ja pani Zidane`i suu lukku

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Gareth Bale
Gareth Bale Foto: Geoff Burke / USA TODAY Sports/Scanpix

Madridi Realis mängiv Wales`i  jalgpallur Gareth Bale lõi Washingtonis teisipäeval peetud sõpruskohtumises Arsenaliga värava. Matš lõppes Reali võiduga ning Wales`i staar sogas kõvasti vett seoses juttudega tema Realist lahkumisest.

Madridi suurklubi suutis välja tulla 0:2 kaotusseisust, normaalaaeg lõppes 2:2 ning võitis matši 11 meetri karistuslöökide seeria järel.

Bale ei osalenud Houstonis lauspäevases Reali 1:3 kaotusmängus Müncheni Bayerni vastu. Esmaspäeval teatas La Liga gigandi peatreener Zinedine Zidane, et Bale keeldus mängimast ning ütles, et kõigile on parem kui Bale klubist lahkub niipea kui võimalik. Bale`i agent pidas lausungit solvavaks: «Öelda nii mängija kohta, kes on klubi aidanud viia Hispaania meistritiitlini ning nelja Meistrite liiga karika võiduni, on solvav.»

Zidane tahtis teisipäeval väljaöeldut siluda ning Bale saigi Arsenali vastu teisel poolajal väljakule. Läks 11 minutit ja uelslane oli mees õigel kohal ning 56. minutil vähendas Reali kaotusseisu 1:2-le. Marco Asensio viigistas kolm minutit hiljem.

Bale mängis silmapaistavalt nii kaitses kui rünnakul – päästis palli väravajoonelt, 80. minutil lõi vasakuga napilt-napilt posti kõrvalt mööda. Mehe mänguõnn sai otsa penaltiseerias, kus ta Reali esimese lööjana eksis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles