5 parimat mängu nutitelefonile

, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: iStock

See pole rõõmusõnum konsooliomanikele, kuid mobiilimängud moodustavad suurema osa videomängude turust. Eelmisel aastal teenisid peaaegu poole kogu videomängude kasumisest just mobiilidele ja tahvelarvutitele mõeldud, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Kui varasemalt olid nutitelefonide mängud eraldiseisvad arvuti omadest, siis peale Fortnite’i tulekut on eraldusjooned hakanud lahustuma. Ka siin väljatoodud mängudest mitmed on saadaval konsoolile ja arvutile, kuid osad on jällegi ainult nutitelefonile. Võimalus mängida kõikjal, on see, mis annab telefonimängudele kätte trumbid.

Alto’s Odyssey

Kui sulle meeldis Alto’s Adventure, siis Alto’s Odyssey’d sa lausa armastad. Järg lumelauduri lõputule laskumisele on stiilne ja tõenäoliselt rasket sõltuvust tekitav. Seekord on tegelaseks liivalaudur, kes seikleb läbi lõputute liivadüünide. Nii nagu originaalversioonis, on ka selles eesmärk sõita nii kaua, kui võimalik, vältides kokkupõrkeid teravate kividega. Võttes vastu väljakutsed ning kogudes kokku punktid, visates saltosid ja libistades jumalakartmatuid slaide, möödub põnevusega täidetud aeg. Odyssey on toonud sellesse mängu uue triki – wall ride’i ehk seinalsõitmise, mis on lisaks trikile ka võimalus pääseda kõrgematele tasanditele.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles