Linnavõim päästis Jannseni tänava pensionärid mure küüsist

Lauri Habakuk
, Pärnu Postimehe tegevtoimetaja
Copy
Paralleelselt Tallinna maanteega kulgeb Jannseni 2 kortermaja ees väiksem linnale kuuluv tänav, mille kaudu väga paljud sõidukijuhid Jannseni uulitsalt Tallinna maanteele ja sealt Kesklinna sillale lõikavad. Elanikele teeb rõõmu, et enam ei pritsi sellelt teelt soppa.
Paralleelselt Tallinna maanteega kulgeb Jannseni 2 kortermaja ees väiksem linnale kuuluv tänav, mille kaudu väga paljud sõidukijuhid Jannseni uulitsalt Tallinna maanteele ja sealt Kesklinna sillale lõikavad. Elanikele teeb rõõmu, et enam ei pritsi sellelt teelt soppa. Foto: Lilli Tölp

Täna ennelõunal helistas toimetusse J. V. Jannseni tänaval elav suvepealinna pensionär Heli, kes majarahva nimel soovis kiita Pärnu linnavalitsust.

Paralleelselt Tallinna maanteega kulgeb Jannseni 2 kortermaja ees väiksem linnale kuuluv tänav, mille kaudu väga paljud sõidukijuhid Jannseni uulitsalt Tallinna maanteele ja sealt Kesklinna sillale lõikavad, nii valgusfoori väldivad ja väärtuslikke sekundeid võidavad.

“Autod vuhisevad ikka, ega neile pidurit pane,” tõdes proua. Küll on ta äärmiselt tänulik, et auklik tee, kus vihmaste ilmadega sillale kiirustavate autode rataste alt enne aina vett pritsis, tehti viimaks korda.

“Lõpuks ometi saime porist puhtaks,” rõõmustas 80. eluaastates naine, rõhutades, et kõik samas majas elavad eakaaslasedki on olukorra üle äärmiselt õnnelikud.

Heli tunnistas, et muidu kohalikku linnavõimu aina kirutakse. Nii tuleb leida kiidusõnugi. “Nad ju ei jõua igale poole,” lausus ta. “Peab ju kiitma. Siis neil ka tuju tõuseb, muidu saavad ainult vastu päid ja jalgu.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles