Soome pereisa sai vapustuse rannal nähtud meestevahelisest grupiseksist (4)

Copy
Nudist. Pilt on illustratiivne.
Nudist. Pilt on illustratiivne. Foto: JOSH EDELSON / AFP / SCANPIX

Soome perekonna pühapäevane külastus Pori Yteri randa lõppes vapustusega ja kehva tujuga kogu ülejäänud päevaks.

Soome pereisa viis möödunud pühapäeval oma pere Pori linna Yteri randa aega veetma. Tuntud linnuvaatluskoha Yteri Liete juures leiti hea koht, kuhu tekid maha panna ning hakata päeva nautima.

Lapsed soovisid minna düünidele jooksma ja isa läks nendega kaasa. Seal hakkas neile aga vastu tulema alasti mehi. Kuna mees arvas olevat sattunud nudistide randa, pöörasid nad otsa tagasi oma laagriplatsi poole.

Siis aga avastas pereisa 150–200 meetri kaugusel suurema hulga mehi, kes seisid seljaga düüni poole. Kuna ta märkas nende «kummalist liikumist», siis läks ta selgeks tegema, millega tegu. Lähemale jõudes selgus, et seal oli kaks alasti paari, kes seksisid ja nende seksimist vaatas omakorda pealt publik, umbes kuus-seitse inimest, kõik mehed.

Jahmunud pereisa ei oska enam täpselt öelda, kas seltskonnas oli ka naisi. Tema oletusel oli tegemist n-ö all-male panel'iga ehk ainult meestega, ning kahe lühikese «rongiga».

Lastega randa külastanud pereisa on nördinud seepärast, et kuskil polnud ühtegi hoiatussilti, kuigi selline tegevus ei tohiks olla lubatud üheski avalikus rannas.

Soome Nudistide Liidu esimees Juha Jansson kommenteeris täna, et juhtunu puhul ei ole tegemist nudismiga, see on ekshibitsionism, mis ei ole mitte mingil juhul heaks kiidetav. Janssonile teeb meelehärmi see, et niisugused vahejuhtumid annavad inimestele nudismist vale ettekujutuse, sest nudism ei kätke endas mingisugust seksuaalset läbikäimist.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles