Revolutsioon puhastustarvikute maailmas: kemikaalivaba aurupuhastaja EstVap

Copy
Foto: pexels.com

Tänu ettevõttele SP Marketing & Sale on Eestisse jõudnud Itaalias toodetud kvaliteetne, mugav ja täiesti kemikaalivaba aurupuhastaja EstVap, mis teeb teie kodus imesid.

Ettevõte on Eesti turul edukalt toimetanud juba viis aastat ning rahulolevate ja õnnelike klientide hulk kasvab iga päevaga. Ühtekokku on EstVap tõhus aurupuhastaja juba enam kui 1000 kodus. Selleks, et klient saaks veenduda aurupuhastaja kvaliteedis, pakun SP Marketing & Sale tasuta presentatsioone, sest senistele kogemustele toetudes on selline käed-külge lähenemine parim võimalus tootega tutvumiseks ja kodus testimiseks.

Aurupuhastaja EstVap kõik detailid on toodetud Milanos ning SP Marketing & Sale on toote ainuke maaletooja Eestis. Aurupuhastaja on täiesti kemikaalivaba ning sobib seetõttu väga hästi allergikutele või näiteks kasutamiseks kodudes, kus kasvavad väikesed lapsed. Tõeliselt ökoloogiline puhastus teie kodus!

Väike, kerge, kompaktne ning lihtsalt käsitsetav aurupuhastaja kasutab ainult veeauru ning eemaldab isegi kõige tõrksama mustuse nii tekstiililt, keraamilistelt pindadelt, akendelt kui ka näiteks ahjudelt ja grillidelt. Puhastamiseks sobib igasugune vesi (katlakivi ei ladestu veepaagi seinale), komplektis on suur valik erinevaid otsikuid ning üks töökord kestab koguni 45 minutit.

Tänu märkimisväärsele igakuisele kokkuhoiule puhastusvahendite pealt ning masina pikale elueale on aurupuhastajasse tehtud investeering võimalik üsna kiiresti tasa teenida. Lisaks kehtib tootele kaheaastane garantii ning klientidele on igakülgselt abiks professionaalne ja meeldiv klienditugi.

Komplekti kuuluvad: aurupõrandahari, aknapuhastaja, õhuniisutaja, mikrofiiberlapp, kraabits, aurutriikimissüsteem, väike otsik raskesti ligipääsetavate kohtade puhastamiseks, nailonhari plaadivuukide puhastamiseks, pronkshari tugevalt määrdunud pindade puhastamiseks (ahjud, grillid), kolmnurkne hari nurkade ja diivani puhastamiseks, pikendusaurutorud, paindlik auruvoolik.

Tehnilised andmed:

  • Mõõdud 36 x 44 x 50 cm
  • Toote kaal 3,2 kg, komplekti kogukaal 7,8 kg
  • Rõhk 5 bar
  • Kaabli pikkus 7 m
  • Jõudlus 1250 W
  • 1,3-liitrine roostevabast terasest boiler, katlakivi hülgav
  • Temperatuur kuni 150 °C
  • Stardinupp, auru- ja põhjapaagituli

Hind 1400 eurot. Samuti on EstVap aurupuhastaja võimalik soetada järelmaksuga (sissemakse 0.-, periood 6-48 kuud).

Tellige tasuta presentatsioon koju SIIT

Uurige lähemalt: www.spmarketing.ee

Copy
Tagasi üles