Eesti võrkpallikoondise kapten naaseb kodumaale

Rauno Uusleer
Copy
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: Andrus Eesmaa

Bigbank Tartu võrkpallimeeskond on käed löönud Türilt pärit võrkpalluri, Eesti võrkpallikoondise kapteni, Kert Toobaliga.

Täna pärastlõunal kuulutas Bigbank Tartu oma Facebooki lehel, et on Kert Toobaliga käed löönud. Toobal ise rääkis võrkpall24- le, et mõte tagasi koju tulla oli juba ammu. "Otsus võttis küll mõne aasta aega, kuid nüüd tundsin, et olen selleks sammuks valmis," sõnas ta.

Tulevasele hooajale läheb Toobal vastu aga samade plaanidega nagu varemgi. "Kindlasti Eestisse tagasitulek ei tähenda nüüd seda, et ma hakkan siin pensionipõlve nautima. Kui ma olen kellegiga juba lepingu sõlminud siis muidugi annan endast klubi jaoks kõik."

Samuti toob Toobal välja ka selle, et tema tahab aidata Tartu platsil olevaid nooremaid mängumehi, kelle karjäärid on alles ees. "Minu eesmärk on kindlasti aidata neid mängijaid, kes Tartus mängima hakkavad. Ja samuti teise sidemängija Ronald Järvega jagan ma hea meelega mänguaega, sest vahest ongi parem asja kõrvalt jälgida ja mõni tark õpetussõna kellelegi jagada," lisas ta

189 cm pikkune ja 40 aastane mängumees on oma karjääri jooksul mänginud 11 välisklubis. Oma võrkpallur karjääri alustas ta Paide Herese ridades aastatel 1996-1998.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles