Jürgen Klopp: ma ei ole kade, et rivaalid nii palju raha kulutavad

Postimees Sport
Copy
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Jane Barlow / PA Wire/PA Images

Liverpooli peatreener Klopp ütleb, et ta ei kadesta konkurente, kes sel suvel uutele mängijatele meeletuid summasid on kulutanud. Liverpool on teinud vaid kaks ostu.

Uudisteportaal Sportbible vahendab, et Kloppi sõnul ei ela nad fantaasiamaailmas ning on sel suvel teinud kaks vajalikku ostu – 1,3 miljoni naela eest ostetud Sepp van den Berg ja 16-aastane Harvey Elliot.

Vaatamata sellele on Liverpool varasematel üleminekuperioodidel kulutanud meeletuid summasid sellistele mängijatele nagu näiteks Virgil van Dijk ja Alisson.

Sel üleminekuperioodil on nende rivaalid Manchester City ja Tottenham kulutanud rekordilisi summasid, kuid Sportbible sõnul see Kloppi ei häiri ning ta ütleb: «See aasta ei ole Liverpooli lõpp. Järgmisel aastal on uus üleminekuperiood. Praegune meeskond on väga hea ning me oleme sellesse palju investeerinud, nüüd tuleb meil sellega hakkama saada.»

Ta lisas veel kommentaari teiste klubide kulutamise kohta: «Ma ei oska teiste klubide kohta midagi öelda. Ma ei tea, kuidas nad seda teevad. Meil on arved maksta, vabandust.» Veel ütles ta, et ilmselt kõlab see küll tema suust nagu kriitika või kadedus, kuid tegelikult see ei ole üldse nii: «Ma ei ole üldse kade.»

Üleminekuperioodi lõpuni on veel aega ning ei ole kindel, kas Liverpool veel mõne ostu sooritab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles