Tiigi tänava majast leiti noahaavaga mees

Tartu Postimees
Copy
Vägivallaga pole viimastel päevadel koonerdatud. Fotolavastus.
Vägivallaga pole viimastel päevadel koonerdatud. Fotolavastus. Foto: KRISTJAN TEEDEMA /

Nädalavahetusel tuli politseil tegeleda mitme joobes inimeste lööminguga. Oli ka üks pussitamine ning kainenema tuli viia kakluses osalenud alaealised.

Kõige tõsisem juhtum leidis aset laupäeval Tartus Tiigi tänaval, kus politsei leidis ühest majast 58-aastase noahaavaga joobes mehe. Kannatanu viidi haiglasse, tema seisund ei ole eluohtlik. Pussitaja isikut selgitatakse välja.

Möödunud reedel pidas politsei Jõgeva vallas kuriteos kahtlustatavana kinni 31-aastase mehe, kes joomingu käigus lõi 31-aastast tuttavat meest. 

Reedel kakles seltskond inimesi Elvas Kirde tänaval. Kannatada saanud 36-aastasele mehele anti esmaabi. Politsei viis  kainenema 16-aastase neiu, 15-aastase noormehe ja 28-aastase mehe. Viimane peeti kinni ka kuriteos kahtlustatavana.

Laupäeval vastu pühapäeva pidas politsei Jõgeva vallas kuriteos kahtlustatavana kinni ja viis kainenema 37-aastase mehe, kes lõi oma 36-aastast naist. Naine arstiabi ei vajanud.

Pühapäeval sai politsei väljakutse Tartus Ravila tänaval korterisse, kus 24-aastane mees lõi oma 16-aastast elukaaslast. Politsei uurib asja edasi.

Pühapäeval pidi politsei sekkuma ka Tartus Näituse tänava majas, kus 26-aastane joobetunnustega mees olevat vägivallatsenud naise kallal. Politsei selgitab üksikasju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles