Võsu rannapidu: käepaelade näppaja ja alkoholi- ning narkojoobes noored (2)

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Võsu rannafestivalil viis peomöll noortelt mõistuse.
Võsu rannafestivalil viis peomöll noortelt mõistuse. Foto: Sten Semjonov

Reedest laupäevani toimus Võsul populaarne rannafestival Non.Stop.Music. Rannapeol pidutses üle 11 000 inimese, peamiselt noortest koosnevas publikus hindasid nii mõnedki oma võimeid üle. Politseil tuli mitmel korral võidelda purjus ja narkouimas neidude-noormeestega.

Rakvere politseijaoskonna juht Tarmo Tammiste rääkis, et kuna tegemist on Lääne-Virumaa suurima igaaastase üritusega, siis olid nemad väljas tugevdatud jõududega. "Peab kahjuks tõdema, et eriti nooremapoolsed muusikasõbrad ei osanud kaine peaga üritust nautida. Meil oli palju tegemist nii alkoholi- kui ka narkojoobes noortega," ütles Tammiste.

Politseijaoskonna juhi sõnutsi oli festivali esimese päeva õhtuks arestimaja puupüsti täis. "Joobes alaealiste puhul puutusime parasjagu kokku nende vanemate ükskõiksusega – nad ei tulnud oma joobes võsukestele järgi," märkis politseinik.

Politsei tegeles reedest laupäevani 45 alkoholijoobes alaealisega, 21 inimesel tuvastati narkojoove, neist neli olid alaealised.

Liiklusest kõrvaldati 18 kiiruseületajat, kolm joobes sõidukijuhti ja kaks juhtimisõiguseta sõidukijuhti. Liiklusrikkujate hulgas oli kaks alaealist. "Palju muret oli ka parkijatega. Mõned jätsid oma sõiduki kas otse ristmikule või sissepääsuteele," nentis Tammiste.

Üks peoline, 22-aastane mees otsustas aga varastada piletimüügilaualt 400 festivali käepaela väärtusega 16 000 eurot ja 300-eurose mobiiltelefoni. "Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb vargust. Mees peeti  kahtlustatavana kinni ning prokuratuur taotleb täna kohtult loa mehe vahistamiseks," sõnas Tammiste.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles